Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam akiről eddig is tudtam, hogy vonzódik hozzám de ő is tudja hogy én hozzá nem. Ma díszítettünk s engem s a barátnőmöt megpróbált fogdosni s sajna volt amikor sikerült is neki. A lényeg az hogy holnap lesz a banket s ott ruhába leszünk. Hogy lehetne tudatni vele hogy fejezze be? (Nem túlzottan de erőszakos s nehéz felfogású) Eddig már azt is megigértük hogy tökön rugjuk hogy csituljon de meg se hallotta. Ilyenkor it lehet csinálni?2017. jún. 8. 21:29
1/3 anonim válasza:
Csak nem erdélyi vagy? :) (írásból ítélve)
Tökön azért ne rugjátok, mert az veszélyes is lehet. Esetleg szóljatok a tanárnak vagy a közelben lévő felnőttnek, hogy zavar titeket a srác.
2/3 anonim válasza:
Ruhába lesztek? Ma nem volt rajtatok vagy mi? A kérdésre is válaszolva, mondjátok meg neki hogy ha nem áll le akkor szóltok a tanárnak, ha ekkor se fejezi be szóltok a szüleiteknek és ők majd beszélnek a szüleivel.
3/3 A kérdező kommentje:
Természetesen nem rugnám tökön látta az oszi is de nem nagyon törődött. Gála ruhára gondoltam de ha így se érted egybe ruha aminek az alja szoknya. Gondolom így rá jössz, hogy mi az. A szülők nagy része éjszaka nem árad ott a bulira s aki marad az se lesz ott szerintem csak be be néznek
2017. jún. 9. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!