Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon létrejöhet egy szerelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon létrejöhet egy szerelmi viszony egy 16 éves fiú és egy 18 éves lány között?

Figyelt kérdés
Lányok, kérlek Titeket írjátok meg hogyan reagálnátok arra, ha egy nálatok legalább 2 évvel fiatalabb fiú közeledne felétek!
2008. nov. 9. 23:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem másfél évig volt nálam 2 évvel idősebb barátnőm. 15 évesen jöttem vele össze.
2008. nov. 10. 00:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Azzal a lánnyal, akinél a 2 év korkülönbség miatt nem rúghatsz labdába, inkább ne foglalkozz...
2008. nov. 10. 01:31
 3/9 anonim ***** válasza:

Persze, hogy létrejöhet.

Anno 18 évesen úgy éreztem, tetszek egy 17 éves srácnak, szívesen is fogadtam volna a közeledését, de gondolom azt hitte, nincs nálam esélye, mert visszalépett. Utána összejöttem valakivel, akivel nem kellett volna, így nagyon bántam utólag, hogy nem hoztam jobban értésére, szabad a pálya :(

Tehát ha tetszik a srác, és csak a kora miatt aggályoskodsz, ne fogd vissza magad! Nem biztos, hogy éretlen csak azért, mert 16 éves, ez nem mindig korfüggő! Ha járni fogtok, az emberek majd napirendre térnek a korkülönbség fölött -de ha szerelmes vagy valakibe, nem is számít annyira, hogy mások mit gondolnak.

2008. nov. 10. 01:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Bocsi, lehet hogy túl félreérthető voltam, de én vagyok a 16 éves fiú és nem tudom, hogy reagálna egy nálam idősebb lány a közeledésemre, azért fogalmaztam úgy, hogy: Lányok, kérlek Titeket írjátok meg....
2008. nov. 10. 02:46
 5/9 A kérdező kommentje:
... persze ez nem azt jelenti hogy fiúk válaszára nem is vagyok kíváncsi.
2008. nov. 10. 02:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha tetszel neki elfogadja majd a közeledésedet...elmondom az én tapasztalataimat!! Nekem 2 évvvel fiatalabb a barátom...eleinte bevallom borzasztóan zavart,de már nem! Inkább az a rossz ebbe h megszólják az embert,főleg a lányt! De attól mág van esélyed....nekünk is összejött!
2008. nov. 10. 10:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Van eselyed szerintem , hisz ah mondani szoktak " a szerelem nem valogat korban , nemben, vagy idoben " .Ha tetszik a csaj akkor huzzal bele , probalkozz nala , vess be mindent s ha te is tetszel neki egy kicsiket is akkor ad egy eselyt.De mutasd meg h te nem is vagy annyira "kicsi s tapasztalatlan" ah azt egyesek gondolnak majd ... Legy furfangos , es esszel hodits mint inkabb erovel :P Nekem is a baratnom 1 evvel idosebb mint en , s mar tobb mint 2 eve egyutt vagyunk.Ugyh sok sikert kivanok neked ! Ne tantoritson el teged a korkulonbseg!
2008. nov. 10. 14:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Mérnejöhetnelétre. Én se tiltakoznék a helyében! :D
2008. nov. 10. 15:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem többször volt fiatalabb barátom. Többségében kedves emlékű kapsolatok ezek, úgy tudtak rajongani, de úgy... :) És volt egy, aki szexuális téren is meghazudtolta taasztalatlanságát.

Meg tudod hódítani a csajt, van esély, de nagyon bátornak kell lenned, duzzadni az önbizalomtól - pofátlanul, szemtelenül bátornak kell lenned (szövegileg) - de ugyanakkor éreztesd vele, hogy nagyon tiszteled, odavagy, rajongsz érte!!! Talán úgy rajongsz érte, ahogy egy nála idősebb srác nem rajongana. Engem e finom egyensúllyal vettek ke a lábamról hasonló szituban. Meg éretlenség jelét ne mutasd, győzd meg, hogy a korosztályod felett állsz. Ez nagyon fontos.

2008. nov. 10. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!