Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon létrejöhet egy szerelmi viszony egy 16 éves fiú és egy 18 éves lány között?
Persze, hogy létrejöhet.
Anno 18 évesen úgy éreztem, tetszek egy 17 éves srácnak, szívesen is fogadtam volna a közeledését, de gondolom azt hitte, nincs nálam esélye, mert visszalépett. Utána összejöttem valakivel, akivel nem kellett volna, így nagyon bántam utólag, hogy nem hoztam jobban értésére, szabad a pálya :(
Tehát ha tetszik a srác, és csak a kora miatt aggályoskodsz, ne fogd vissza magad! Nem biztos, hogy éretlen csak azért, mert 16 éves, ez nem mindig korfüggő! Ha járni fogtok, az emberek majd napirendre térnek a korkülönbség fölött -de ha szerelmes vagy valakibe, nem is számít annyira, hogy mások mit gondolnak.
Nekem többször volt fiatalabb barátom. Többségében kedves emlékű kapsolatok ezek, úgy tudtak rajongani, de úgy... :) És volt egy, aki szexuális téren is meghazudtolta taasztalatlanságát.
Meg tudod hódítani a csajt, van esély, de nagyon bátornak kell lenned, duzzadni az önbizalomtól - pofátlanul, szemtelenül bátornak kell lenned (szövegileg) - de ugyanakkor éreztesd vele, hogy nagyon tiszteled, odavagy, rajongsz érte!!! Talán úgy rajongsz érte, ahogy egy nála idősebb srác nem rajongana. Engem e finom egyensúllyal vettek ke a lábamról hasonló szituban. Meg éretlenség jelét ne mutasd, győzd meg, hogy a korosztályod felett állsz. Ez nagyon fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!