Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, szerintetek melyik népszerűbb a csajok körében, nektek ki tetszene jobban?
Két általam ismert személyröl vangy szó, ls az egyik kiemelten népszerűbb a csajok kprében. Kíváncsi vagyok melyikre tippeltek, melyik az.
1-es. Kondizok, egész jó fizikuma van, csak olyanokkal tud poénkodni, akiket már jól ismer, nem beszari, de nem valami beszédes, normális témákban lehet vele beszélni föleg. Arcra szerintem rendben van, nem kiemelkedően jóképű, de azért átlag fölötti. Van kocsija, egy gyárban dolgozik, 21 éves.
2-es. Nem sportos, van rajta kevés felesleg, de azért nem elhízott. Jóképű, pénzes a családja, jó dumája van, poénkodik, képes bárkivel elbeszélgetni. Nincs kocsija, nem dolgozik, szülei tartják el, néha egy két alkalmi melót elvállal. 22 éves.
Melyikre tippeltek, nektek ezek alapján (ami tudom azért kevés infó) ki tűnik szimpatikusabbnak?
Erre csak ennyit okoskodó utolsó :D Gondolom te az a női kategória vagy aki a pénzt nem tudja megfogni a jó pasinak meg nem kell. De itt a linken az élő példa amiről bszéltem :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!