Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, szerintetek melyik népszerűbb a csajok körében, nektek ki tetszene jobban?
Két általam ismert személyröl vangy szó, ls az egyik kiemelten népszerűbb a csajok kprében. Kíváncsi vagyok melyikre tippeltek, melyik az.
1-es. Kondizok, egész jó fizikuma van, csak olyanokkal tud poénkodni, akiket már jól ismer, nem beszari, de nem valami beszédes, normális témákban lehet vele beszélni föleg. Arcra szerintem rendben van, nem kiemelkedően jóképű, de azért átlag fölötti. Van kocsija, egy gyárban dolgozik, 21 éves.
2-es. Nem sportos, van rajta kevés felesleg, de azért nem elhízott. Jóképű, pénzes a családja, jó dumája van, poénkodik, képes bárkivel elbeszélgetni. Nincs kocsija, nem dolgozik, szülei tartják el, néha egy két alkalmi melót elvállal. 22 éves.
Melyikre tippeltek, nektek ezek alapján (ami tudom azért kevés infó) ki tűnik szimpatikusabbnak?
"2es. Bla bla, bla bla bla bla, bla bla bla. Bla, pénzes a családja, bla bla bla, bla, bla bla bla. Bla bla, bla bla, bla bla bla, bla bla bla bla bla bla. 22 bla bla."
Ő. Sajnos.
Persze aki értelmes partnert szerente az az 1est választja. Lánytól függ, de a másodiknak szerintem nagyobb sikere lenne.
Azért itt nem egy gazdag milliárdosról beszélünk a kettesnél. Nincs kocsija, nincs pénze és dagadt is. A szülei tartják el. Akkor már húzhatja a jó dumáját magára. Manapság a csajokat a kocsi és az vonzza, ha a pai eltudja tartani a munkájából. Erre csak az 1-es képes.
Aki nehezen ismerkedik meg uj emberekkel keves ismerose lesz
Tehat legyen barmilyen is...nem lehet nagyon nepszeru
A nepszeruseg nem mindig kell...neha teher, de azert nagyon sok helyzet van mikor jol jon
Nagyon sok rendes fiu van sztem akik csendesebbek es nehezebben ismerkednek
De mivel oket a lanyok nagy resze nem ismeri nem tudja h nagyon rendes meg tisztesseges
Szval ez van
Bocs hogy nem konkrétan a kérdésedre válaszolok de már mindenhol ezt látom és kiakadtam.
Miért gondolja azt az ÖSSZES pasi (legalábbis itt gyakorin) hogy a lányoknak csak a kigyúrt test ,a pénz meg a kocsi a fontos???
Tisztelet a kivetelnek! De már minden 2. kérdésben benne van hogy ilyen-olyan kigyúrt de nem pénzes baj-e v fordítva stb.
És ez már kezd idegesítő lenni. Mi a francért kell minden lányt/nőt akár 17 akár 30 éves egy anyagias ,felszínes libának tartani?
Nem azt állítom hogy a külső nem fontos ,de csomó helyen azt látom hogy sokan azt hiszik hogy tök mindegy amúgy hogy néznek ki ha ki vannak pattintva. Mások ugy gondolják mindegy amúgy milyen csak legyen tele a pénztárca és onnantól sima ügy.
Ez baromság!
Hol vannak a belső értékek? Azzal mi van hogy milyen az adott ember személyisége? Humor ,intelligencia, humánusság ,megbízhatóság...
Miért gondolja mindenki (akinek nem inge ne vegye magára) hogy elég ha jól néz ki és/vagy pénzes onnantól kezdve mindegy hogy milyen??
Elhiszem hogy manapság sok a felszínes csaj de minek kell általánosítani? A sok rossz tapasztalat még nem ok arra hogy 100 lányból 100-at anyagiasnak és felszínednek tituláljanak.
És utólag is bocsi hogy nem konkrétan a kérdésre válaszoltam de már nagyon elegen van ebből.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!