Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem tudom, hogy felhívjam-e a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy felhívjam-e a barátnőmet a lakásunkra. Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
A csajomba szerelmes vagyok. Hétvégén tök egyedül leszek itthon és arra gondoltam, hogy áthívom a csajomat (nyugalom, semmi szexualitás). Csak sok bökkenő van. A tizediken lakok. A szomszédnál néha nagyon büdös szokott lenni ami kimegy a folyósóra is, nincs légkondink és nem tudja, hogy panelben lakok mert neki az apukája hivatalos vágó és elég jól. Azt is tudom, hogy elég nagy kertes házuk van. Szóval arra gondoltam, hogy ma valszeg találkozunk és elmondom neki, hogy én panelben lakok. Holnap pedig felhívom hozzánk amire már egy jó szó eget is kitaláltam de közben mégis félek, hogy mi lesz ha azért elhagy, vagy már nem kedvel annyira vagy értitek...... tudom, tudom. Ha szeret akkor nem érdekli. Csak nem tudom, hogy mit érez. Mostanában inkább ilyen távkapcs félében voltunk mert mindig akkor kellet az egyiknek elutazni amikor a másik ráért szóval elég hülyén jött ez ki. A másik meg az, hogy még "csak" 2 hónapja vagyunk együtt és ebből egy bő 1,5 hónapot töltöttük a távkapcsban. És általában úgy szokott írogatni messengeren mintha szakítani akarna, de amikor találkozunk akkor előre félek, higy szakítani akkar, de mire meglátom oda megyünk egymashoz és képesek vagyunk csókcsatákba kezdeni bármikor, bárhol. Beszéltünk már erről azt mondta, hogy ő ilyen én meg féltékeny vagyok, hogy nem hiszek neki messengeren mikor olyanokat ír, hogy "ok" vagy " igen", "nem". De amikor el akarok köszöni akkor mondja, hogy meg beszélgessünk.... mindegy eltértem a témától.... ti mit gondoltok?
2017. aug. 4. 10:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Hogy lehet úgy járni valakivel, hogy azt sem tudja, hol laksz... Istenem...
2017. aug. 4. 10:55
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem beszéld ezt meg - elmondod, hogy hol laksz és hogy nem akarod, hogy kiábrándító legyen a számára - és a reakciójától függ a folytatás. Ha szeret, valahogy feloldja benned ezt a félelmet, a lányoknak ez egy fontos képessége, ha hiányzik, az nagyon rossz későbbiekben is a kapcsolatnak..

A jó kapcsolatban feltétel nélküli szeretet működik. A gondokat együtt próbálják megoldani, a félelmeket együtt próbálják feloldani.

2017. aug. 4. 11:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Elmondod neki, hogy panelban laksz, megnézed a reakcióját és utána majd kialakul, viszont nem hinném, hogy sok bizalmad lenne felé, ha attól félsz, hogy szakít veled.
2017. aug. 4. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!