Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan dobtam ki a barátnőmet?
Tehát én is nagyon szerettem, és ezek ellenére kellett dobnom.
Azt éreztem, hogy pénzéhes ...mindenhol mindig nekem kellett fizetnem és kb azt várta el hogy eltartsam.
Kidobtam egyszer ez miatt utána megint össze jöttünk, és ezután kisebb dolgokkal próbálta nekem bizonygatni hogy neki nem fontos a pénz.:,a vége az lett, hogy megint kidobtam mivel nem volt hiteles.
Majd kidobás után ő tiltott le mindenhonnan ( szakítás után totál depresszióba esett) pont most tervezem, hogy kocsit veszek és lám lám hirtelen feloldott mindenhonnan...amikor ezt észre vettem azonnal letiltottam.
Hogyan lehet valaki ennyire felszínes és röhejes??? Vagy velem lenne a baj, hogy nem fogadom el ezeket az evolúciós hagyatékokat miszerint én tartok el bárkit is ?
Egyáltalán hogyan képzeli ezt valaki... egy amúgy csóró lányról beszélünk, aki úgy viselkedik *probal mintha egy olyan nő lenne aki ezt mind megérdemli de nem adott igazából ezekért a dolgokért semmi komolyan értékelhetőt.
Szóval ezért dobtam...közben tényleg szeret de meg a saját érzéseit sem vállalja a pénz miatt"mert nekem akkor is gazdag srác kell".
Csak szerintem szánalmas egy ilyen nő? Amúgy nem foglalkozik vele senki szerintem pont ez miatt.
Jogosan dobtad.
És szerintem is szánalmas. Én csak reménykedni tudok abban, hogy az ilyenek egyszer rájönnek, hogy nem a pénz az első.. Habár ennek nem sok esélyét látom :/ Sajno elég sok ilyen nő van.
Keress mást. Aki tényleg magad miatt szeret :)
Hiába is mondanád, az ilyen nők egy rózsaszín ködben élnek:
-az életük a vásárlás, az utazás, a buli, az itt kajál meg ott
Ráadásul annyira büszkék, hogy azt hiszik jó nők!!!
Ez a szánalmas.
Egy nő gondolkodik, tanul, véleményt formál, könyvet ír és olvas.
Színésznő lesz, bármi, bármi ami viszi előre a világot.
Anya lesz és gyermeket ad nekünk, örömteli hangokat, ilyen csodára csak egy nő képes.
Egy nőnek lelke van, érzései, ha a pénz világában él az már rég nem nő, az már valami nagyon rossz.
3-as, 22 férfi vagyok,
egyébként rám tapadnak az ilyenek, mert a film és a festmény világa sok jót adott nekem, és bizony a tárcám is jóval, de jóval, sőt irreális mértékben vastagabb mint kortársaimé.
De életbe ilyen nővel szóba nem állnék, mert én se élek nagy lábon.
Nem is akarok, nekem a pénz az eszköz.
Kutakat ásni kell belőle, ott ahol vízre van szükség, nem aranyba önteni a klotyót meg még több kocsit venni.
De mondok valamit, egy jobb lépés a világba és máris találsz rengeteg rendes lányt, aki nem a pénzedért van veled.
Tanulj ebből!
Chris Sanders felesége a tökéletes példa, számomra ilyen egy álomnő.-
19 éves koruk óta ismerik egymást, a lány segített neki mindenben.
Az egész karrierjét neki köszönheti ez az ember, végig ott állt mellette.
S most a világ egyik legboldogabb nője, az tuti mivel emberünk rendezte az Így neveld a sárkányodat, a Croodékat.
55 évesen egy nő aki így néz ki, az maga a csoda:
Persze lehet jönni azzal, hogy Sanders zsidó és biztos emiatt meg egyéb szélsőségek, de ez nem igaz, ez nem vallásnál dől el.
Vagy ki honnan jön, mert például ő is egy szegény családból származik.
Ez a lélekben dől el.
Na szóval ha látod, hogy ilyen nők közelednek feléd a jövőben, jobb az elején véget vetni érted??
Ne pazarold az időt.
Egyáltalán minek jöttél össze egy ilyen ócskasággal?! :D Főleg, hogy egyszer már kidobtad ez miatt...az ilyenek sose fognak változni.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!