Irritál, gyűlölöm a "barátnőmet". Jogosan?
Figyelt kérdés
Utálom, így még nem utáltam embert ahogy őt... kezdjük az elején. Szeptemberben osztalytarsak lettunk, majd ramirt en meg emlitettem neki hogy cigizek mert tudtam o nagy dohanyos.. en meg kezdo voltam..mindig tolem kert.. aztan osszebaratkoztunk de nekem volt fium akibe szerelmes vagyok a mai napig.. Szoval ket honapja lehettunk egyutt mikor az a kis r....c mondta a baratomnak hogy dugjon mar meg es hogy vigyen ovszert. Baratom beparazott es nem allt neki fel miutan felhuzta...es ez tobbszor is igy ment en meg elmondtam annak a.....es mondtam h senkinek ne mondja el erre egy ora mulva a baratommal errol dumalt meg kirohogte meg ilyeneket mondott neki h en mas pasira azt mondtam jo csavo (holott ez k..a nem igaz) baratom nagyon merges volt ram... kb szakitasunk egyik oka volt.. es miutan szakitottunk a csaj megfenyegette hogy megoli... vegleg elhagyott es en meg itt maradtam ezzel a kigyoval aki folyamatosan bekever... nagy lancdohanyos erre egy evben ha egyszer tellik neki egy doboz cigire...le mernem fogadni 10 ezreket koltottem mar ra.. semmit nem kaptam cserebe csak az atb...ast. ha egy fiuval dumalok mindenkinek terjeszti h jarok vele.. (mar miatta engem neznek rnak) szilvesztert ugy volt hogy egyutt toltjuk ...utolso heten lemondta...karacsonyi szunetben egyszer sem irt.. az uzieimre nem valaszolt... eldobott 2 emos bzi miatt....egesz szilveszter ejjelt zokogva reszegen egyik ismerosom wcjeben toltottem. Ujevkor meg jon h jaj sziaaa mizu. Aztan kuldtek nekem egy erorikus kepet amit elkuldtem neki, most meg fenyegeti a gyereket h elkuldi mindenkinek...barmit mondok neki bekavar.. anyukam rakos lett nem reg tudtam meg... elmondtam neki es neki koszonhetoen mar az egesz suli tudja szinte illetve a vagdosasom... mondtam ne mondja el senkinek...bejott egy fiu de vegig csak hulyitett...ezt is tudta... a vegen elmondta mikor a fiu mondta el... gyulolom azt a r.... undorito vicsorgasa meg a szeles eget bszo homloka... ma is bekevert annal a fiunal.... gyulolom ...nem is koszon az az elso kerdese a... van egy cigid... es azok a kiallo fogai...mindig mindenkinek vissza akrja adni nekem soha...es ma a fejehez vagtam kb egy 50 000ft om mar elment a budos szajara... es meg neki allt feljebb...teljes kihasznal...barmit mondok hozzatesz elvesz..2015. febr. 23. 21:39
1/7 anonim válasza:
Kb. a feléig olvastam el, de így is tudom a megoldást: sz@rj a fejére!
2/7 opened paradise válasza:
Erre szoktam mondani,hogy "Aki hülye megérdemli".
Ne adj neki és kész.
Valamint ilyen intim dolgokat nem olyannak mondunk el,ha egyáltalán elmondjuk,aki már többször is bizonyította,hogy nem érdemes rá.
3/7 anonim válasza:
sose értettem, hogy miért nem lehet egyes embereknek ignorálni a számukra nem kellő/szükségtelen nyomelemeket...de te tudod mit csinálsz
4/7 veteran1978 válasza:
Nézd levegőnek,ha bármit kér azt válaszold hogy majd ha visszaadtad a régebbieket!Magánélet tabu ilyen "barát"előtt!
5/7 anonim válasza:
Ezzel miért állsz egyáltalán szóba? Nem értelek téged...
6/7 anonim válasza:
Milyen iskolaba jarsz te?!
Am koptasd le, vagy ne foglalkozz vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!