Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan féltem a barátnőmet?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm (20 éves) összejött egy 42 éves férfival. A lány külön költözött a szüleitől, nagyon jó körülmények között lakik, egyedül. Odaköltözött a pasija hozzá, aki szintén anyagilag is támogatja.
Sokat vagyok a barátnőmnél, úgy látom, hogy a pasija nagyon szereti, de mégis féltem tőle a barátnőmet. Nem tudom, miért.
Jogosan féltem?
21l
2014. jún. 9. 15:23
1/7 anonim válasza:
ez így kevés infó
de ha jól elvannak és a pasi nem egy here akkor minden ok
2/7 anonim válasza:
igen! egy este fel fogja darabolni a barátja
3/7 anonim válasza:
Jogosan félted. Minden esetre a batátnőd se volt ott, mikor az észt osztották hogy 20 évesen összejött egy 42 éves palival.
4/7 anonim válasza:
Valamilyen szinten igen hiszen mégis csak 42 éves a párja... kicsit sok .. másrészt ha ettől ő boldog és elvan egyedül akkor fogadd el te is , lehet csak eleinte ilyen szokatlan
5/7 A kérdező kommentje:
#1-es. Kevés infó? Decemberben jöttek össze, azóta együtt vannak és a barátnőm azóta elég boldog. De valamiért a pasi sántít... De nem a járása miatt...
2014. jún. 9. 15:29
6/7 anonim válasza:
Hát a 20 évesek között nem sok férfi van manapság valljuk be. Ha boldogok, akkor tök jó szerintem. Bár 42 évesen az apja lehetne konkrétan, elég túlzás szerintem, de kinek mi.
7/7 anonim válasza:
a bal bütyköd azt súgja ,hogy gázos a fa.szi??
amúgy mi nem tetszik rajta a korán kívül??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!