Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit gondoltok, szerintetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, szerintetek melyik népszerűbb a csajok körében, nektek ki tetszene jobban?

Figyelt kérdés

Két általam ismert személyröl vangy szó, ls az egyik kiemelten népszerűbb a csajok kprében. Kíváncsi vagyok melyikre tippeltek, melyik az.

1-es. Kondizok, egész jó fizikuma van, csak olyanokkal tud poénkodni, akiket már jól ismer, nem beszari, de nem valami beszédes, normális témákban lehet vele beszélni föleg. Arcra szerintem rendben van, nem kiemelkedően jóképű, de azért átlag fölötti. Van kocsija, egy gyárban dolgozik, 21 éves.

2-es. Nem sportos, van rajta kevés felesleg, de azért nem elhízott. Jóképű, pénzes a családja, jó dumája van, poénkodik, képes bárkivel elbeszélgetni. Nincs kocsija, nem dolgozik, szülei tartják el, néha egy két alkalmi melót elvállal. 22 éves.

Melyikre tippeltek, nektek ezek alapján (ami tudom azért kevés infó) ki tűnik szimpatikusabbnak?

2017. aug. 14. 13:01
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Lrtem amit mondasz, csak annyi, hogy az egyes belső értékei is sokkal jobbak mint a másodiké. A kettes nagyon humoros, de nagyon gyerekes is, a nőket csak ágyba viszi... Az egyes meg rendes, megbízható... legalábbis férfiszemmel azt mondom, hogy szerintem ő az akire sok nő vágyik elvileg, csak a gyenge kommunikációs készsége miatt nem sikerül neki semmi. Míg a kettes, barátilag megbízható, de a csajok száméra nem. Már többszpr csalta meg az aktuális "barátnőjét". Én sokban az egyesre hasonlítok, kivéve a beszédkészséget. Amúgy a kondizást nem feltétlenül csajozásért csináljuk. (Az egyessel szoktam együtt edzeni). Én ezt szerettem meg, ezt élvezem. Nem akarom kibeszélni a kettes barátimat, de szerintem elég hülyebilyen téren. Mint barát nagyon búrom, de a csajokkal szerintem nagyon szemétül bénik, míg az egyes hozzám hasonlóan kedves, de nem papucsalkat, ha valakit jól megismert humoros is...
2017. aug. 14. 17:27
 12/26 anonim ***** válasza:

Oké de még mindig nem árultad el hogy miért gondolja azt az összes (vagy a legtöbb) pasi hogy a pénz ,a kocsi vagy a kigyúrt test minden amire egy srácnak szüksege van ha csajozni akar. Számomra ez a felfoghatatlan.

Utolsó voltam.

2017. aug. 14. 17:34
 13/26 anonim ***** válasza:
Azért utolsó mert ezt mutatja az átlag. A nők 90%-a magasról tojik arra, hogy egy pasi kedves, okos, aranyos-e. Csak az érdekli őket, hogy pénz, kinézet, kocsi, lakás.
2017. aug. 14. 17:47
 14/26 anonim ***** válasza:

#13 Nem tudom te hova valósi vagy , de ez nem igaz.

Ez általánosítás. Vagy eddig anyagias p**csákat fogtatok ki , vagy a környezetetekben ez a típus jellemző.

De ugyanezt az általánosítást a fiúkon/férfiakon is végig lehetne vezetni. Hogy mindegy nekik amúgy mennyire okos , kedves , vicces a csaj a lényeg hogy legyen nagy melle , nagy segge , de e mellé legyen vékony és tipikus mai nulla egyéniségű , "stílusú".

De felesleges mert ahogy ez sem igaz úgy a te állításod sem.

Csak felesleges belemenni ebbe a nőgyűlöletbe ,mert a vége így is-úgy is az lesz hogy felszedtek valami csajt. Tehát ez önáltatás és kifogáskeresés hogy miért nem jött össze még normális párkapcsolat.

2017. aug. 14. 17:58
 15/26 anonim ***** válasza:
Budapest mellett lakom kb 10 km-re. Szóval ja, eléggé tisztában vagyok az itteni csajokkal. A középsikolában és az Egyetemen is ez a tendencia. De nem izgat mert 650k-t keresek egy hónapban úgyhogy, bár nem nézek ki annyira jól, mikor megmondom mennyit keresek és hogy van egy saját kocsim, úgyis hazajönnek :D
2017. aug. 14. 18:00
 16/26 anonim ***** válasza:

Off:

10 es és 14es felesleges itt bárkit is győzködnöd bármiről hidd el, egy ideig én is próbáltam de a világ már túlságosan elfajzott ahhoz hogy valaki a normálisabb rétegből változtasson ezen.. Egyik oldal ribizik, a pénzt és az izmot mondja kifogásnak a másik oldal nyomizik és lúzernek tartja a többit , a többi ember meg csak éli az életét és szarik mindenre nem átlátva a dolgokat, míg az olyan mint én szenvednek mert az emberek kölcsönös megértésre képtelenek, mindegy mi van az ember úgyis talál valakit vagy valamit amit hibáztathat a saját szarsaágai miatt, ez van ilyen az emberi természet ha rám hallgatsz csak szimplán hagyod. Engedd el és ne törődj velük, mert csak a te életed lesz rosszabb ha ilyenekkel foglalkozol, egyszerűen hagyd, tudom nehéz dolog nekem is az volt, de hidd el nem tudsz meggyőzni senkit se , pontost választ nem tudok adni miért lett ilyen az ember, szóval én is csak a már említett "emberi természetre" fogom, én se különbözöm tőlük és te sem, mindannyian egy hatalmas romlott és sza*tól büzlő világban élünk, csak befelé koncentrálj akkor legalább akkor talán a saját "boldogságodat" eléred.

18f

2017. aug. 14. 18:57
 17/26 anonim ***** válasza:

#16 Én hidd el saját magammal törődöm és nincs is bajom az életemmel , de szerintem gáz ez a nő gyűlölet , főleg mivel azt hangoztatják hogy az összes mekkora r**nc és hasonlók , de persze panaszkodnak hogy semmilyen csajt se tudnak összeszedni , se komolyat se egyéjszakás kalandot. Tehát vaginára mindig van igény , de emberek között az csak a nőknek van ill. azoknak akik átoperáltatták magukat.

És mindig könnyebb a kifogásokat keresni és szidni a női nemet (ugyanez igaz fordítva is) mintsem nyitott szemmel járni , felfigyelni olyanokra is akikek nincsen hatalmas melle és segge és kihozni magukból a lehető legtöbbet.

Mindig könnyebb mást hibáztatni és fanyalogni hogy sz*r az élet , meg a társadalom mintsem összeszedni magunkat és megtenni a lehető legtöbbet a saját magunk érdekében.

És erre én is csak nem rég jöttem rá , és ültettem át gyakorlatba ás koncentrálok magamra ,hogy amikor majd jön egy olyan illető akivel lehetne valami , legalább magamba ne kelljen kételkedni.

2017. aug. 14. 19:17
 18/26 anonim ***** válasza:

Ki mondta, hogy nincs barátnőm? Én csak nnyit mondtam, hogy a mai nők 90%-nak a bugyijához elég egy zsíros számla. Ezt pedig bárhogyan is próbálod bizonygatni, nem lesz hamis állítás.

2017. aug. 14. 19:20
 19/26 anonim ***** válasza:
Egyetértek a második válaszolóval. Én az egyest választanám. Bár abban sajna egyet kell értenem az egyessel, hogy a kettes számú pasi a pénz miatt népszerűbb, legyen bármilyen életképtelen és bárgyú.
2017. aug. 14. 19:29
 20/26 anonim ***** válasza:

1. Nem mondtam hogy nincs barátnőd. Amit leírtam nem konkrétan neked céloztam.

2. Azt sem állítottam hogy ez nem igaz ,hogy sokaknak elég a sok pénz.

De nagyban megy az általánosítgatás , ami a legtöbb esetben , legyen szó bármiről nem helytálló. Illetve a legtöbben (és ezzel most nem rád célzok) csak rinyálnak hogy kéne barátnő vagy csak kéne egy vagina de a csajozáshoz töketlenek és hogy kompenzáljanak szidják a másik nemet.

Ugyanennyi erővel azt is kimondhatnánk tényként hogy a pasik 90%-nak elég ha a csaj jól néz ki a mai elvárásoknak megfelelően.

De ezzel hogy ezeket bizonygatjuk senki nem jut előbbre.

2017. aug. 14. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!