Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas korkülönbség. Mit gondoltok róla? 😞
Télen leszek 14 éves. Viszonylag érettebb vagyok a koromnál. Akár belsőleg, akár külsőleg. Van egy fiú, akivel interneten ismerkedtünk meg. Ő most 18 èves, lassan 19.
Nagyon jól kijövünk egymással, eltudunk beszélgetni mindenről, hiába ez a hatalmas korkülönbség ebben a korban. Nem rég beszéltünk arról, hogy mások lennének az igényeink. Mondtam neki, hogy természetesen szűz vagyok, és minimum 15éves koromig az is szeretnék maradni. Nyílván, aki szereti a másikat, ezt nem várakozásként fogja fel, de 2 év az valóban sok. Neki már van nemi élete. Nagyon kezdem megszeretni ezt a fiút, de félek, hogy bármi baja lehet belőle. Nem akarok ráerőltetni semmit, még így, interneten is figyelmes, az van, ami nekem jól esik, törődik velem. A szüleim még a velem egykorú fiúkat is elhajtják, mintha több közük lenne hozzá, mint nekem. Feljelentést nem mernének tenni, de én ennek ellenére is félek, nehogy bármi rosszul érintse.
Szeretnék tanácsokat kérni, hogy ti a helyemben mit tennétek. Teljesen tanácstalan vagyok, a szüleimhez nyílván nem mehetek oda ezzel a kérdéssel. Sajnálom a helyesírási hibákat, visszaolvastam, ha valami értelmetlenság maradt volna benne, elnézéseteket kérem.
Ja hogy még nem is találkoztatok..??
Hát akkor még az sem biztos hogy lesz ebből bármi is.
A neten mindig más mint élőben..
Az érettség egy eléggé összetett dolog. Ha elég érett lennél nem hiszem,hogy egy ilyen oldalon kérdezősködnél.
De szerintem még felesleges ezen gondolkodnod. Majd a találkozó után térjünk vissza rá.
"Viszonylag érettebb vagyok a koromnál."
Minden tini ezt gondolja magáról. Pont ez a jele, hogy gyerekek még.
Igen, a találkozás után jobban megtudom majd állapítani, hogy akkor mi is lesz.
Utolsó, ne haragudj, de az, hogy valaki érett, nem jelenti azt, hogy felnőtt. Igen is érettebb vagyok a mai 13 éveseknél, akik az ilyen-t leírják ien-nek. Ez csak egy egyszerű hasonlat volt, rengeteg dolgot tudnék még írni, amivel a saját igazamat bizonyítanám. Viszont nem akarok a kérdésből viadalt csapni.
Kedves Kérdező.
Ugyan ebben a helyzetben voltam és ugyan ennyi idős is mint most te. Persze nem mondhatok semmit biztosra, hogy nálad is így lehet, mivel még nem találkoztatok, de azért leírom a tapasztalataimat, hátha segíteni tudok velük.
Nekem egy első látásra szerelemből kezdődött. A kor különbség miatt nekem anyukám nem akarta ezt. Próbált lebeszélni,őt elhajtani, és megijeszteni, hogy bajom lehet vagy akár a fiúnak. Tudod nekem azóta se barátkozott meg a gondolattal, de elviselte a döntésemet. Azóta már nem élek együtt a családommal. És azóta is együtt vagyunk a fiúval. Sőt már eljegyzés lesz. De annyi a különbség, hogy tudtuk, hogy ennyire szeretjük egymást. Igaz szerelemmel. 13 éves voltam:) Szóval semmi sem lehetetlen. Ha szeretitek egymást akkor megéri kitartani. Ja és én is megfogadtam mikor összejöttem a barátommal, hogy szűz leszek még jó pár évig. De fél év múlva megtörtént. Ő az első nekem és az egyetlen. Nem kurvultam el és akkor se voltam az.
Úgy szintén sokkal érettebb voltam a koromhoz képest, mint ahogyan te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!