Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Egy 21 éves fiúnak mi tetszhet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 21 éves fiúnak mi tetszhet egy 15 éves lányban?

Figyelt kérdés
Már gondolom ott van a fiúnak a saját korosztálya, de mégis a tőle 6 évvel fiatalabb lánnyal foglalkozik. Kérlek normális válaszokat adjatok.

2017. júl. 24. 11:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
73%
Én nem biztos, hogy tudom mert én is 15 éves vagyok meg fiú de lehet, hogy azért mert aki 15 éves körül van az még nagyon fiatalos meg nem nagyon van gondja amiről beszéljen és sok a naiv lány is abban a korban
2017. júl. 24. 11:55
 2/21 anonim ***** válasza:
87%
a naívitása, hogy elhiszi ő lesz az egyetlen, akinek normális kapcsolatot sikerül kialakítania egy 21 évessel és nem csak megdu*ni fogja.
2017. júl. 24. 11:57
 3/21 anonim ***** válasza:
87%
Mert a fiúnak sokkal könnyebb felszedni egy 15 éves naiv lányt, mint a saját korosztályából bármilyet.
2017. júl. 24. 12:01
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Bármi.

Ugyanaz, ami egy 18 évesben, vagy ami egy 23 évesben.

Egyébként a 21 éves is szinte még gyerek. Legalábbis sokan még nem igazán felnőttesek ebben a korban. Szóval szerintem nincs ebben semmi fura vagy elítélendő.

2017. júl. 24. 12:04
 5/21 anonim ***** válasza:
24%

Csatlakozom az előttem szólókhoz.

+ feszes,fiatalos test.

Külsőségekben lehet,hogy ott van,de szellemileg nincs. Egy kapcsolat pedig legkevésbé szól a külsőről.

Bár a kérdésben csak tetszésről volt szó. Nyugi. Ez a korosztály nem csak a 21,de a 71 éves férfiaknak is tetszik. Ez még nem jelenti,hogy bármit is akar tőle.

2017. júl. 24. 12:17
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

5: Szerintem ez hülyeség. Nemcsak a 15 éveseknek van feszes testük. Főleg, ha a fiatal huszonévesekkel hasonlítjuk össze őket. Nincs kevesebb jó testű 21-23 éves korban sem, mint 15 évesen.

Szerintem egyszerűen csak nem nézik az életkorát, mert nem az a lényeg.

2017. júl. 24. 12:24
 7/21 A kérdező kommentje:
Szóval szerintetek elég valószínűtlen, hogy komolyabb szándékkal közeledne a lány felé?
2017. júl. 24. 12:25
 8/21 anonim ***** válasza:
0%
#7: Ha te vagy az a 15 éves lány,eszedbe se jusson hogy ilyennel akarj párkapcsolatot. Mit akarsz kislányként felnőtt embertől? Felnőtteset játszani? Nem fog sikerülni.
2017. júl. 24. 12:36
 9/21 anonim ***** válasza:
70%

Érdekes megnézni, hogy csak egy ilyen 15 éves lány van, vagy mindig csak a jó pár évvel fiatalabb lányokkal foglalkozik? Mert ha csak egyetlen lányról van szó, lehetséges, hogy valami nagyon megtetszett neki abban a lányban (gondolkodásmódilag is abszolút megelőzheti a korát).

De ha több ilyen lány is volt / van az életében, akkor lehetséges, hogy a saját korosztályában nem kell a csajoknak, és ezért az általa naivabbnak gondolt, "könnyen bepalizható" csajokra mozdul rá.

2017. júl. 24. 13:25
 10/21 A kérdező kommentje:
Nem foglalkozik mással, és épp ezért merült fel a kérdés, hogy esetleg akarhat valamit.
2017. júl. 24. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!