Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi az amit különlegesen vonzónak találtok egy lányban?
Figyelt kérdés
Nem olyanokra gondolok h pl jo a segge, meg nagy a melle. Akár külsőleg, akár belsőleg2017. jan. 20. 18:35
1/9 anonim válasza:
A mosolyát. Ha számíthatok rá. :)
2/9 anonim válasza:
Belső kisugárzás, megjelenés, beszédstílus, izlés, szemszín, stb. Nem mindenki a csöcsökre kíváncsi..
17/f
3/9 anonim válasza:
Szerinted? Azt szeretik, ha egy lány szép.
L
4/9 A kérdező kommentje:
Azt értem de amit különlegesen pl mososlya, lofarokban van a haja, inget vesz fel, humoros szóval értitek
2017. jan. 20. 19:07
5/9 anonim válasza:
Intelligencia, műveltség, hajlam a művészetek felé.
6/9 anonim válasza:
Én szeretem ha egy lány nyitott az új dolgokra. Fontos hogy tudjon miről beszélni és ne csak hallgasson, merjen bátor lenni és nemet mondani, ne legyen facebook p*csa. Nyílván legyen szép (persze mindenkinek más a szép), ne legyen duci. Én szeretem a vékony, sportos alkatú lányokat. Legyen okos, művelt és nálam számít hogy ne legyen magasabb 170-nél :D
Ha van olyan lány aki keres valakit vagy csak beszélgetne írjon rám nyugodtan.
18/F
7/9 anonim válasza:
Fesztelen, nőies elegancia, céltudatosság, intelligencia, gyengédség, és az, ha nem tesz fel eféle kérdéseket.
8/9 anonim válasza:
Ne haragudj meg de egy férfi a nő mellét és a seggét nézi meg elsőnek :D majd utána az arca :) ez tudományosan bizonyított tény :) Jó a mell és a segg akkor kerül be a férfi látómezejébe :) ez van
9/9 anonim válasza:
Mondjuk legyen frufruja és szeresse az animéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!