Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Egy 21 éves fiúnak mi tetszhet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 21 éves fiúnak mi tetszhet egy 15 éves lányban?

Figyelt kérdés
Már gondolom ott van a fiúnak a saját korosztálya, de mégis a tőle 6 évvel fiatalabb lánnyal foglalkozik. Kérlek normális válaszokat adjatok.

2017. júl. 24. 11:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
25%

Amellett, hogy egy 15 éves lány is gondolkodhat "felnőtt fejjel", külsőleg is nézhet ki idősebbnek a koránál. [Emlékszem, anno 22 éves srácként be kellett ugranom egy általános iskolába, és a folyosón láttam várakozni egy gyönyörű, fiatal nőt. Biztosra vettem, hogy kezdő tanár / gyakornok egyetemista lehet, de aztán jöttek a barátnői is, és elkezdtek a központi felvételiről beszélni (ebből jöttem rá, hogy 8.os). Én speciel azon nyomban elszégyelltem magam, és ezek után eszembe sem jutott volna kikezdeni vele.]

Szóval nekem fura, ha egy 21 éves fiúnak egy 15 éves lány tetszik, mert mondjuk tíz év múlva az a hat év korkülönbség egyáltalán nem vészes, de most még szerintem az.!

2017. júl. 24. 14:07
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezt neked kell eldönteni. Én nem ismerem valószinüleg ha ismerném sem tudnam mit akarna tőled mert nem vagyok jó emberismerő. De nehogy már egy ilyen kérdést kiteszel és erre a kérdésre a válaszokat megfogadod.

Még azt mondom hogy körülmenyesebben leirod akkor rendben van, tudunk esetleg véleményezni vagy ilyesmi de egy ilyen kérdés nem jó ha egy kapcsolatról kialakulásárol lenne szó. Remélem erted amit írtam.

L

2017. júl. 24. 16:17
 13/21 A kérdező kommentje:
Értem amit mondasz. A válaszok különösebben nem befolyásolják ennek az egésznek a folytatását, csak érdekelnek a vélemények.
2017. júl. 24. 16:29
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

#13: Nem befolyásolják?

Akkor gondolom már bedőltél a 21 fiúnak akinek"csak te kellesz". Mert csak a naiv kislányoknál van esélye.

2017. júl. 24. 17:18
 15/21 A kérdező kommentje:
Én ezt nem így értettem. És nem, nem vagyok az a naiv kislány aki mindennek bedől.
2017. júl. 24. 23:10
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

#15: Persze-persze. Te ezt gondolod. 1-2 szép pillantásnak, meg bóknak még a sokkal tapasztaltabb lányok,nők sokszor is bedőlnek, nem még egy gyerek.

Szerinted egy 21 éves felnőtt(?) és valószínűleg dolgozó ember mit akar egy kezdő gimnazistától? Párkapcsolatot? Mit tudna veled kezdeni? Most kezdesz el agyilag érni, nulla élettapasztalatod van, szerinted mire menne veled egy kapcsolatban? Semmire.

2017. júl. 25. 09:01
 17/21 anonim ***** válasza:
Ásd el magad inkább 66%-os! Szerintem magad se vagy több. Nőj fel! Értelmesen sem tudsz írni.
2017. júl. 26. 09:52
 18/21 anonim ***** válasza:

#17: Akkor magyarázd már el, hogy ez az egész miért normális.

Nem fog menni, de hajrá! Nőj fel te. GOndolom, te is rámásznál 21 évesen egy 15 éves lányra. Ilyet nem tesznek a felnőttek. Agyilag felnőttek, s nem azok, akik betöltötték a 18-at.

2017. aug. 1. 15:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Jó hogy nő vagyok..Sebaj. Nem megyek ilyenekbe bele mert értelmetlen. Jó pár korkülönbséges párkapcsolatot tudok az ismeretségi körömön belül is. Akár 10-30 év korkülönbség, mégis nagyon jól megvannak és köszönik boldogok. :)
2017. aug. 2. 16:13
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

#19: Attól,hogy találtál remek példákat,még nem normális dolog.

30 év? Válassz már melyik a jobb, a 20 éves kislány - apja korú 50 éves férfi, vagy a 30 éves fiatal nő - 60 éves nagypapa kombó?

Szerintem hagyjuk a példálózást,mert mondhatsz még százat is,attól még nem lesz normális dolog.

2017. aug. 2. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!