Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az baj, ha 13 évesen még nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha 13 évesen még nem volt barátom?

Figyelt kérdés
Kicsit cikinek érzem magam, mert az osztályomban már minden lánynak volt/van barátja. Nekem nem. Nem akarom, hogy gúny tárgya legyek. Mit tegyek? 13L
2017. aug. 7. 13:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem gáz és felejtsd el azokat, akik emiatt csúfolnak. Én 15 éves vagyok és még nem volt barátom, mert nem érzem még magam készen egy kapcsolatra. Inkább azokat kéne gúny tárgyává tenni akik már 13 évesen pasiznak és úgy viselkednek mint egy felnőtt, ahelyett, hogy tanulnának...ilyen a mai világ...
2017. aug. 7. 13:19
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne az osztálytársaid példáit kövesd! Ez nem ciki!

Tudod miért gondolják azt az emberek hogy bizonyos dolgok cikik?

Azért mert bennük van az a tudat, hogy lemaradtak valamiről.

De majd később ezt tudod pótolni! Jelen esetben a szerelmet.

Meglesz a megfelelő partner erre a célra (is), hidd el.

Nincs olyan fiú az osztályban akit kedvelsz?

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a szívedhez legközelebb lévő

fiút elvidd haza, és együtt csináljátok meg a leckét, hanem azt,

hogy nagyon szép a helyesírásod!Đ Légy türelemmel!

Szia.

2017. aug. 7. 13:43
 3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!!! Ezzel megnyugtattatok most! :)
2017. aug. 7. 13:48
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem ciki.
2017. aug. 7. 13:50
 5/10 anonim ***** válasza:
17 éves vagyok és még nekem sem volt kapcsolatom. Inkább büszke vagyok rá minthogy cikinek érezném.
2017. aug. 7. 14:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Ez nem mindenhol van így. A mi osztályunkban kb négy lanynak volt eddig kapcsata. Semmiről se vagy lemaradva;)

15/L

2017. aug. 7. 15:11
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. aug. 7. 15:23
 8/10 anonim ***** válasza:
A baj itt az, hogy mész a csorda után, és nem fogod fel, hogy a pasizás az nem verseny a többiekkel, hanem önmaga miatt csinálja az ember. Akkor legyen barátod, ha te is úgy érzed, hogy az neked jó, és ne azért, mert az összes osztálytársadnak van.
2017. aug. 7. 16:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez nem lóverseny, nem vagy lekésve semmiről, sőt.

Nekem is 17 évesen volt először barátom, de utólag lehet azt sem kellett volna bevállalnom.

Nyugi, csomó időd van megtalálni azt, akibe szerelmes leszel és összejöttök. Ne engedj a kortársaid nyomásának, próbálj határozott lenni és mutatni, hogy te így is milyen boldog és kiegyensúlyozott vagy. Az a fiúknak is bejön :)

19/L

2017. aug. 7. 19:23
 10/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, még nagyon fiatal vagy. Sok időd van még, nem kell elsietni.
2017. aug. 13. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!