Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek az nagyon vészes,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az nagyon vészes, ha 16 évesen még nem volt barátom?

Figyelt kérdés
Nem, mintha eddig izgatott volna ez a tény, de már egyre több velem egykorú barátnőmnek van kapcsolata, én meg itt ülök, és éppen ezt a kérdést írom. Kezdem azt érezni, hogy velem van a gond... Pedig alapjáraton nem tartom magamat egy csődtömegnek, csak nem vagyok az a pasizós fajta.

2017. jún. 29. 00:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem, mindent a maga idejében. :)
2017. jún. 29. 00:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én 17 vagyok és még nekem sem volt. Egy ideig nagyon sokat agyaltam ezen. Sőt sokszor még mostanában is eszembe jut hogy nálam sokkal rondábbaknak ,butábbaknak ,bunkóbbaknak stb. is van barátjuk nekem meg nincs és soha nem is volt.

De rájöttem hogy ha agyalok rajta a helyzet nem lesz jobb mintha nem agyalok.

Szóval nem agyalok:D

Próbálj meg ismerkedni baráti tarsaságban ,barátok ismerőseivel,stb.

Egyszer úgyis megtalál valaki.

2017. jún. 29. 00:29
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem cuki

Én meg pont túlzásba vittem az utóbbi időben az eféle élvezeteket,nekem meg végre egy tartós kapcsolat kell egy aranyos visszahúzódóbb lánnyal :) Írhatsz ha gondolod :D

2017. jún. 29. 00:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Úgy őszintén, miért lenne vészes? Én is 16 vagyok, és nekem most van az első barátom. De amikor nem volt, akkor sem tartottam se vészesnek, se gáznak. Inkább büszke voltam magamra hogy én még érintetlen vagyok, jó ez már bizonyos téren nem igaz, viszont még mindig büszke vagyok magamra hogy nem adtam meg oda magam neki xd igen, erre is büszke vagyok.

Es szerintem te se érezd vészesnek a dolgot;)

2017. jún. 29. 01:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Inkább mint hogy már 10 palival lettél volna

És nem gáz egyáltalán ;) nem kell sietni

2017. jún. 29. 08:28
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Mjért lenne vészes?? mindennek eljön az ideje.. a szerelem nem olyan hogy akarod és megvan.. váratlanul jön hidd el.. csak türelem..másokra meg ne legyél irigyes mert bármikor szakíthatnak (nem az igazi neked) lehet hogy te neked ha lesz akkor komoly lessz elvégre soha se tudni
2017. jún. 29. 11:25
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
*Nem biztos hogy a barátnőidnek pont az igazi szerelem
2017. jún. 29. 11:27
 8/11 I noor Y ***** válasza:
Ilyenkor mindig gondoljj arra h mi lenne akkor ha jarnal azokkal akiket csak ugy megkaphatnal es tuti h kileszel bekulve a jelenlegi helyzeteddel. ;) velem is igy van
2017. jún. 29. 12:55
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem az. Ugye nem azért akarsz kapcsolatot, mert a barátnőidnek van?

Ha akarod, beszélgethetünk.

2017. jún. 29. 19:58
 10/11 anonim válasza:

Egyáltalán nem gáz én fiú vagyok és nekem sem volt még senilkim.

(Priviben beszélgessünk már el.)

2017. jún. 30. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!