Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek gáz, ha 18 évesen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha 18 évesen nem volt még soha barátom?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 18 éves lány vagyok és még soha nem volt barátom. Már kezdem magam kellemetlenül érezni, mert a környezetemben már mindenkinek van/volt barátja, csak nekem nem (és még szűz is vagyok, úgyhogy ettől félek egy kicsit). De egy kicsit félek attól is, hogy hogy fogok viselkedni egy kapcsolatban. Tudnátok nekem tanácsot adni? Vagy én csinálok valamit rosszul? Igazából egy kicsit zárkózott vagyok, de azt veszem észre, hogy szerintem nem is néznek felém a pasik, pedig szerintem nem is vagyok nagyon csúnya, hanem

olyan átlagos.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2017. ápr. 15. 16:09
 1/8 papagenou ***** válasza:
53%

szerintem nem gáz és minél jobban görcsölsz rajta, annál rosszabb lesz, mert érződik rajtad a feszültség. majd eljön a lovagod.

no persze ez erősen múlik a személyiségeden is.

2017. ápr. 15. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem -gáz. Nekem 3 barátnőm is volt de egy se volt még az igazi hercegnő. Megesik az ilyen. Ne add fel az álmaidat. Sok sikert hozzá.
2017. ápr. 15. 16:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem utoljára 2 éve volt kapcsolatom , azóta nem voltam senkivel , baráti körömben le is szoktak döbbenni az emberek ( fiúk-lányok ) ,hogy 2 éve nem voltam senkivel például , pedig nem átlagos testem van .

20/F

2017. ápr. 15. 16:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz, de ezt a mentalitást, fejezd be a dolgokhoz, ezt a hozzáállást, hogy mi gáz, meg mi nem. Hát majd lesz barátod, ha eljön az ideje, ha megtalálod valakiben az igazit aki pedig szintén tebenned. Nem kell ezen agyalni. Majd jön akkor amikor eljön az ideje. Ha meg nem, akkor nem volt benne a sorsodban, de akkor meg , akkor sincs semmi baj. Szóval ne rágódj ezen. Majd lesz, ami késik nem múlik, és ami késik az jön.
2017. ápr. 15. 17:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. ápr. 15. 18:39
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
Egyáltalán nem gaz.. Én 19 éves vagyok, és most járok a második barátommal. (Még én sem feküdtem le senkivel)
2017. ápr. 15. 20:00
 7/8 anonim ***** válasza:
nem,nekem sem volt még kapcsolatom.19/f
2017. ápr. 16. 09:43
 8/8 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Veled egyidős lány vagyok én is és még nem volt barátom. Egyszer majdnem összejött, csak a távolság miatt nem, de akkor rájöttem h nem velem van a baj, csak ténylegkevés a normális pasi. :D úgyhogy úgy vagyok vele h majd lesz. Ha neki is megtetszettem,akkor másnak is megfogok :)
2017. jún. 26. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!