Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha 18 évesen nem volt még soha barátom?
Sziasztok! 18 éves lány vagyok és még soha nem volt barátom. Már kezdem magam kellemetlenül érezni, mert a környezetemben már mindenkinek van/volt barátja, csak nekem nem (és még szűz is vagyok, úgyhogy ettől félek egy kicsit). De egy kicsit félek attól is, hogy hogy fogok viselkedni egy kapcsolatban. Tudnátok nekem tanácsot adni? Vagy én csinálok valamit rosszul? Igazából egy kicsit zárkózott vagyok, de azt veszem észre, hogy szerintem nem is néznek felém a pasik, pedig szerintem nem is vagyok nagyon csúnya, hanem
olyan átlagos.
Előre is köszönöm a válaszokat!
szerintem nem gáz és minél jobban görcsölsz rajta, annál rosszabb lesz, mert érződik rajtad a feszültség. majd eljön a lovagod.
no persze ez erősen múlik a személyiségeden is.
Nekem utoljára 2 éve volt kapcsolatom , azóta nem voltam senkivel , baráti körömben le is szoktak döbbenni az emberek ( fiúk-lányok ) ,hogy 2 éve nem voltam senkivel például , pedig nem átlagos testem van .
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!