Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon korai ha 15 évesen már van barátom?
Figyelt kérdés
Nem szexelünk, csak csók, meg programok. Ez ciki? Korai?2015. szept. 20. 20:25
3/12 anonim válasza:
Az a ciki, hogy nem szexeltek. :D
5/12 anonim válasza:
Nem az és nem csak a mostani korban nagymamámnak is akkor volt első barátja anyukámnak 16 évesen pont jó idő sokáig
6/12 anonim válasza:
#3-asnak csak gratulálni tudok, az ilyen emberek miatt ilyen elcseszett ez a mai fiatalság :/
7/12 anonim válasza:
En 13 eves vagyok es van baratom es meg az se ciki!!
9/12 anonim válasza:
A 3-as egy jó nagy gyökér lehet :D Szerintem már nem korai,én szívesen lennék a helyedben :)
10/12 anonim válasza:
Nem.
Képzeld, nekem 5.-es koromban is volt már barátnőm. Sőt, ovis koromban is. Persze, nyilván más volt mind az ovis szerelmem, mind az 5.-es, mint egy felnőtt párkapcsolat, de az érzelmek nincsenek korhoz kötve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!