Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Korai, hogy 13 évesen barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai, hogy 13 évesen barátom van?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,akit nagyon szeretek.2 hete járunk,de szerintetek nem korai ez ennyi idősen?Nem fekszek le vele,meg semmi,szájrapuszi,ölelés,kézfogás.A szüleimet nem zavarja,mert megbíznak bennem,és tudják,hogy nem csinálunk semmi olyat.Vélemény?
2015. márc. 7. 11:14
 1/9 anonim ***** válasza:
ha képes vagy éretten kezelni akkor nem akkora mennyi idős a fiúcska?
2015. márc. 7. 11:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha csak ennyi,akkor nem korai.Szerintem:)
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha nem csináltak "semmi olyat" főleg nem (2 hét után) akkor járjatok. Amúgy ha úgy érzed korai akkor ne járj senkivel, te saját döntésed senki sem kötelez járnod kell valakivel mert más is ezt teszi.
 4/9 anonim ***** válasza:
Elég korai, és eleve halálra van ítélve, de ha jó dolgodban nem tudsz már magaddal mit kezdeni, akkor inkább ez. Arra számíts, hogy záros határidőn belül meg akar majd dugni, szóval ésszel.
2015. márc. 7. 11:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Ő 14 éves.Ha meg akar dugni,szakítok vele.Büszke vagyok a szüzességemre.De ő nem olyan,hogy csak a dugásra kellek.
2015. márc. 7. 11:27
 6/9 anonim ***** válasza:
14 évesen én gondolatban már százszor megdugtam mindent ami él és mozog. A barátnőm hasonlóan (helyesen) gondolkodott, mint te, csóknál nem volt több köztünk, azért egy ideig jól elvoltunk.
2015. márc. 7. 11:29
 7/9 anonim válasza:

Szerintem egyáltalán nem korai. :) Ha nincs több annál, amit leírtál.

Őszintén nem értem hogy sok ember miért mondja azt, hogy ez így korai. Na meg a kedvenc dumám az, hogy "ők még 13 évesen barbiztak" :DD

Sok boldogságot!

13/L

2015. márc. 8. 12:01
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek:)utolso:igen,azt enis birom:D basszus,ugy beszel par ember,mintha ok 20 evesen szulettek volna..
2015. márc. 11. 15:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Pedig 13 évesen ez igenis nagyon korai, de ti ezt nem érthetitek... Majd talán később, ha felnőttök. F
2015. márc. 14. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!