Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy 14 évesen, hogy soha nem lesz barátom, mert eddig se foglalkoztak velem a fiúk?
Tudom, hogy 14 évesen korai ezen aggódni, mert normális, hogy nem volt még kapcsolatom. Csak állandóan azt látom, hogy a barátnőim bejönnek a fiúknak...
Tudok ezen változtatni, vagy reménytelen eset, tinilányos probléma?
Ezzel nagyon sok lány van így, ne aggódj! :)
Pontosan tudom, mirôl beszélsz. 17 éves koromig egy fiút sem érdekeltem, de ráuntam, hogy azon agyaljak, milyen jó lenne párkapcsolatban lenni.
Elkezdtem barátnôkkel eljárogatni hétvégén: pubok, koncertek, stb. És egyre több fiú keresett meg. Volt, hogy egy banda énekese jött oda hozzám, hogy adjam már meg neki a facebookom, mert nagyon meg szeretne ismerni.
Tehát ne félj! Érezd jól magad a bôrödben, és sose másoknak akarj tetszeni, hanem saját magadnak! A fiúk imádnák a magabiztos lányokat, akik elégedetek önmagukkal. :))
17/L (boldog párkapcsolatban)
"adjam már meg neki a facebookom"
ez ám az ismerkedés :D
#6-os vagyok.
Odajött hozzám, le a színpadról, beszélgettünk már egy jó ideje, mikor megkérdezte, mi a nevem, mert folytatni szeretni a beszélgetést (facebookon is).
De akkor már kialakulóban volt valami egy csendes, mosolygós, kék szemû sráccal, ezért inkább jegeltem az énekest - ami miatt amúgy a barátnôim nagyon sokáig piszkáltak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!