Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom még mindig szereti az exét?
Sziasztok!
Pár hónappal ezelőtt mondta a barátom, hogy a volt barátnője írt neki Facebookon, hogy még mindig mennyire szereti, és hogy olyan,mintha egész életében ismerte volna,és nem tudja elfelejteni. Ennek nem fordítottam különösebb jelentőséget,mert megbízom a barátomban.
Tegnap nézegettem a Facebookot, és elkezdtem nézegetni a barátom képeit, és eközben tűnt fel, hogy az a bizonyos volt barátnő szinte kivétel nélkül az összes képét lájkolta. Rámentem a csajszi adatlapjára, és ekkor jöttem rá, hogy nem csak a lány lájkolgat, de az én párom is az ő képeit.
Nem szoktam féltékenykedni, de ekkor összeszorult a mellkasom, és nagyon dühös lettem. Természetesen nem rendeztem és nem is fogok rendezni jelenetet, de nem hagy nyugodni a dolog. Én sem lájkolom a volt barátom képeit, vagy megosztásait, eszembe se jutott. Viszont szerintem ha valaki tetszikeli valakinek a képét, akkor a képen látható személyt kedveli.
Túlreagálom a dolgot szerintetek? Vagy tényleg lehet valami a dologban?
Ha esetleg valamelyikőtök volt már hasonló helyzetben, megosztaná velem,hogy végül mi sült ki belőle? Hogy érdemes-e ezen rágódnom, vagy hagyjam a dolgokat?
Köszönöm a válaszokat!
20 L
Ne álltasd magad!!! A srác még nincs túl a csajon, így annyit tehetsz, hogy ne sérülj tovább, mondd meg meki, hogy szüneteltessétek a dolgotx vagy hagyjátok egymást békén, mert tuti, hogy még sokat éreznek egymás iránt. Hidd el, ez nem ellened irányul, de az érzelmeknek, vsak nagyon kevesen tudnak parancsolni, s a pasid sem kivétel.
Ezen gondoljodj el, s cselekedj!!!!!!
Tudom, hogy ezek csak likeok, de ha jobban belegondolok, nekem sem esne jól ez a dolog az adott szituációban.
Elvégre miért tesz ilyet azok után, hogy a volt barátnője ilyeneket mondott neki, ha őt ez nem érdekli?!
Csak azt se lehet tudni,hogy a likekok mellett nem e beszélgetnek is..Soha nem tudhatod..
Szerintem finoman,nem hisztizve kérdezz rá,és beszéljétek meg.
alapestben nem tulajdonítanék semmit a dolognak, én is szoktam lájkolni olyan exem képét, akivel nem vagyok rosszban..
de mivel a lány konkrétan megmondta a barátodnak, hogy még mindig szereti, nem tudja elfelejteni, a barátodnak nem kéne semmi olyat tennie, amit a lány bátorításnak vehet. persze, ezek csak lájkok, de ebből azt veszi le a csaj, hogy még mindig érdekli ő is a srácot, szokta nézegetnia képeit..szóval téves következtetéseket vonhat le belőle. a barátodnak ha intelligens ember, a lány érdekében is nem tesz olyan dolgot, amivel eszébe juttatja magát a lánnyal.
nem hinném, hogy még szereti a csajt, de biztosan simogatja azért az egóját ez a vallomás. nem rendeznék jelenetet, de ezt elmondanám neki, hogy ne tegyen semmi olyat, amit bátorításnak foghat fel az ex, hacsak nem ezt akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!