Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha 17 évesen nem volt még barátom?
Figyelt kérdés
Se egy kezfogás, arca puszi, ölelés és stb sem.2014. dec. 6. 17:37
1/13 anonim válasza:
Nyugi, nekem sem volt barátnőm. 18/f
2/13 anonim válasza:
egy kis pénzért cserébe adhatok puszit, ha gondolod
3/13 anonim válasza:
azért arcra puszi, meg ölelés biztos volt
max akkor nem ha büdös vagy mint a pöcegödör
4/13 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Hova sietsz? :) 20 évesen lett először barátnőm és nem gondolom, hogy gáz lettem volna addig. Ez nem verseny.
23/F
5/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok büdös, mint egy pöcegödör. Igényesen ápolom magam. És nem volt egyik sem
2014. dec. 6. 17:44
6/13 anonim válasza:
És tettél érte, hogy legyen? Vagy csak merengsz a szobádban a 4 fal között az ablakon kibámulva, kedves?
7/13 A kérdező kommentje:
Eddig nem érdekelt ez a dolog, kedves utolsó
2014. dec. 6. 17:47
8/13 To7ka válasza:
Nem gáz. :) Idővel biztosan lesz.
9/13 anonim válasza:
Nem gáz! :) Én 18 voltam az elsőnél!
10/13 anonim válasza:
Szörnyen gáz költözz a holdra... ne mááár...igaza van az elöttem szólónak, ez nem verseny...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!