Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves vagy a barátom 15....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves vagy a barátom 15. Túl korai lenne még a szex?

Figyelt kérdés
Mármint tudom hogy túl korai lenne, de nagyon kívánjuk egymást. 11 éves korom óta izgatom magam és ujjazom is. Szűzhártyám már kiszakadt, de ez szándékosan volt mert mindig is undorottam a vértől, és nem szerettem volna hogy az első szexnél ilyen legyen. (tudom kicsit fura 14 éves lány vagyok, de ez van :D) Szóval óvszert használnánk. Egyébként intelligens,lánynak tartom magam, iskolai eredményem kitűnő szóval nehogy valaki félreismerje a dolgokat, hogy én csak egy idióta 14 éves vagyok, aki mindenkivel meg dugassa magát :D egyébként barátommal 2 éve vagyunk együtt.
2015. júl. 19. 15:48
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Ha úgy érzitek hogy készen álltok miért nem?? Hajrá :)
2015. júl. 19. 15:53
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Hát ha már két éve jártok, és megfelelőnek érzed az alkalmat, akkor lehet, hogy itt az idő :D
2015. júl. 19. 15:58
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
már ha kiírtad igen, tessék, igen, én azt mondom, hogy korai. 14-15 évesen még nem a szexen kéne, hogy járjon az eszetek..mindketten gyerekek vagytok még, még akkor is, ha a hormonok miatt nem érzitek magatokat annak, és nagyon valószínű, hogy úgysem lesztek együtt életetek végéig. egy szakítás után ez rossz élményként is élhet benned, hogy megvolt valakivel az első szex ilyen korán, és hiba volt... persze a te életed, de szerintem semmi értelme. :) bizonyos dolgokra várni kell, ha ennyire hiányod van, elégítsd ki magad, mint eddig, de nem kell 14 évesen még dugni:D
2015. júl. 19. 15:59
 4/9 anonim ***** válasza:
48%

Azért 14 meg 14 között is van különbség.

Nem mindegy, hogy tegnap lettél 14 vagy már lassan 15 vagy.

Egyébként látszik az írásodon, hogy tényleg érettebb vagy, szal én nem tartanám korainak

Ha védekeztek is, miért ne élvezhetnétek a szexet?:)

2015. júl. 19. 16:05
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
gondolom szexen kívűl már minden volt, uh engedélyt adok rá.
2015. júl. 19. 17:01
 6/9 Noren1989 ***** válasza:
80%

Így fél7fele még lehet, hogy az.

25/F

2015. júl. 19. 18:37
 7/9 anonim válasza:
66%
Én személy szerint a szexet nem korhoz,hanem szellemi éretséghez kötném.Lehet az ember 18 éves de nem biztos hogy felkészült a szexre.
2015. aug. 4. 16:21
 8/9 anonim válasza:
62%
2 év kapcsolat után tényleg mehet a dolog. De ugyan már, miért is kérded? :):) Ha barátoddal úgy érzitek akkor hajrá!:)
2015. aug. 12. 00:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Végül mi lett? :)
2015. nov. 8. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!