Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai magömlés?
Mivel arra sem voltál képes, hogy a google-be beírd, én megtettem neked. Ebből feltételezve, hogy hiába is linkelném be neked az oldalt, nem kattintanál rá, így bemásolom a lényeget:
Tippek, technikák
Az együttlét során a közösülés alatt is megfigyelhetőek a fent leírt szakaszok. Ha a férfi az előrejelzési szakasz bekövetkeztét jelzi, akkor lehetőség van a közösülés megszakítására, majd az izgalmi állapot enyhülése után (egyénileg változó, kb. 30-60 másodperc) annak folytatására. Ez a megszakításos módszer kiegészíthető és hatékonyabbá tehető az ún. "elszorításos technika" alkalmazásával. Ennek lényege, hogy az előrejelzési szakasz során nem csak az ingerlést szüntetik meg, hanem a hímvessző alsó oldalán, ahol a makk peremének vonalában aránylag erősen, néhány másodpercig megszorítják a hímvesszőt. Az eljárás azért hatásos, mert ezen a helyen vezetnek azok az idegpályák, melyek a magömlésért, illetve annak blokkolásáért felelősek. Ha megfelelő helyre, megfelelő időben, és megfelelő erőséggel alkalmazzák az elszorítást, bármelyik férfinál működő biológiai reflexműködést indítanak be, mely biztosan leállítja a korai magömlést az elkerülhetetlenségi szakasz előtt. Az elszorításos technika akár többször egymás után is alkalmazható. Káros hatása nincs, leszámítva, hogy amennyiben későn, az elkerülhetetlenségi szakaszban próbálkoznak vele, kellemetlen, éles érzés mellett következik be a magömlés. Az elszorításos technikát célszerű előbb kézzel történő ingerlés során pontosan elsajátítani, majd utána alkalmazni közösülés során.
A megfelelő pozíció is sokat számíthat
A “kezelés" hatékonysága tovább fokozható, ha a pár a férfi számára kevésbé ingerlő testhelyzetet választ a közösülés során, amíg ki nem alakul a magömlés megfelelő kontrollja. Célszerű olyan testhelyzetet választani, melyben kevés a lehetőség a dinamikus mozdulatokra. Mindenképp kerülendőek az olyan pozíciók, melyekben a férfi teljes felsőteste ritmusosan mozog. Sok esetben az segíti elő a férfi ellazulását, ha a nőé a domináns szerep, és ő határozza meg a közösülés ritmusát. Ilyenkor a férfi teljes mértékben az ellazulásra és magömlésének késleltetésére figyelhet, miközben szóban finoman utasíthatja partnerét a helyes vagy helytelen mozdulatokra. Amennyiben a páciens a fent leírt módszerek alkalmazását visszautasítja, vagy egyszerűen nem eredményes, szelektív szerotonin visszavétel gátló gyógyszerek (fluoxetin, paroxetin, sertralin) alkalmazása válhat szükségessé az ejakuláció késleltetésére. Adagolásuk történhet naponta, vagy az együttlét előtt kb. egy órával. Ezen szerek azonban néha a libidót is csökkentik, így használatuk valóban csak akkor indokolt, ha a kezelés egyéb módjai nem vezettek célra. Esetenként a korai ejakuláció hátterében súlyos pszichológiai probléma áll, melynek megoldásában pszichoterápia jelentheti a megfelelő segítséget. A fenti módszerek következetes alkalmazásával és a párok mindkét tagjának közreműködésével a korai magömlés szinte valamennyi esetében jelentős javulás és szexuálisan kiegyensúlyozott partnerkapcsolat érhető el.
Nagyon szívesen.
16/L
Jó akkor én túlteszek ezen a szakmai f**zságon.
Azt vettem észre magamon, hogy rá vagyok izgulva a szexre vagy ilyesmi akkor kb eldurranok, ha meg úgy természetes alapon veszem akkor 2 óráig is elhúzom. Ez akkor szokott izgalmas lenni mikor új partner és hát akarva/akaratlanul izgulok. Kb érintéstől elsülök. Ez van! Ettől még jöhet második menet.
Fontos az önkontroll. Én lehet bénán hangzik, de mikor határon vagyok, elkezdtek semleges dolgokra gondolni, mint pl. egy faasztal, vagy szék, durvább esetekben valami undorító dologra. Nekem ettől mindig elmúlik azaz élvezési inger egy kis időre.
Aztán van az a fitymaféknél egy kicsit erősebben megnyomod. Az is segít valamennyit, de nem sokat. A legfontosabb hogy fejben legyél rendben. Ne azon rágódj hogy sokáig kibírt, ne akard, ha elélvezel hamarabb hát elélvezel, lehet attól folytatni. Próbáld túltenni magad ezen, tudom legnehezebb nekem merevedési gondjaim vannak emiatt, de hidd el csak fejben kell helyre tenni a dolgokat. Bízz a partneredben és hasonló.
Ám elárulom hogy kb. minden 3. férfi küzd ilyesféle gondokkal, hidd el hogy nem csak nálad van ez.
Nem túl finoman,de az 1.válaszban benne van a megoldás.Illetve a 2.-ban is.
Eleinte valószínűleg az izgalomtól mentél el gyorsan.
De most már ráparázol és ahogy írod,annál hamarabb tüzelsz.
Ez sajnos így működik.Tapasztalatból tudom.
Ha megértő a barátnőd akkor majd megnyugszol és rendeződni fog a dolog.
Addig próbáld más módon kielégíteni a barátnődet.
F40+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!