Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ha 12 évesen barátom van?
pedig egy kapcsolat igenis fejlődjön, mi már tervezzük a jövőnket, házat, gyerekek számát, a pelenkák árinflációját is kiszámítottam
6 évesen már el kell kezdeni ilyenekre készülni különben az ember elvérzik az életben
11 Férfi
Nem baj az.
Nekem óvodás koromban is volt barátnőm.
Nyilván az életkori sajátosságoknak megfelelően, de egyáltalán nem baj, sőt, a pszichológusok szerint egészséges a személyiségfejlődésre nézve, ha gyerekkorban is alakulnak ki szerelmek.
épp ezt mondom, diszkrimináció ami velünk gyerekkel zajlik
sokkal komolyabb vagyok mint felnőttek
van felnőtt írni olvasni se tud, nekem meg tiltják a házasodást
apukám például nem is tudta egy ókori görög isten nevét, én meg tudom szinte mindet
jogomban áll gyerekeket nemzeni, legalább 13 éves kortól
a régi faluvilágban is házasodták már ekörül a kor körül
11F
6-os, sajnos a felnőttek éretlenségüknél fogva mindent megtesznek, hogy ellehetetlenítsék az életünket
nem segítenek, hátráltatnak én erre rég rájöttem
Spártában a fiú már 8 évesen küzdöttek farkasokkal, nekem meg legot adnának, hogy puhány maradjak
igenis meg kell edződni, ha nincs más én majd elszökök
11F
Bajnak nem baj, csak tudd TE IS, hogy hol a határ és ne menj bele olyanba amit később megbánnál és nem szeretnél.
És remélem nem valami 16-18 éves kangörcsökkel küszködő gyereket fogtál ki.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!