Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még túl fiatal vagyok? 11/L
Figyelt kérdés
Most szeptemberben megyek majd hatodikba. Az évfolyamtársammal járok, aki 11 éves ugyan úgy. Még túl fiatalok vagyunk és várjunk egy picit még? Vagy folytassuk? (Nem régóta járunk, de már év eleje óta éreztük ezt az egészet)2017. aug. 6. 22:23
11/16 anonim válasza:
Ha érettnek érzitek magatokat, akkor folytassatok. Nem korhoz kötött, bár egyeseknek ez felfoghatatlan. Például en 8.-ba megyek, de par fiu osztálytársam viselkedésben leragadt alsós szinten.
12/16 anonim válasza:
Szeretem, amikor 13-14 éves kislányok/kisfiúk annyira nagyon tudják, hogy mit szabadna meg nem szabadna nekik csinálni.... Nem felfoghatatlan, sokkal inkább elfogadhatatlan, ha egy 11 éves kislány fiúzik!! Nincs olyan, hogyha elég érett.... Könyörgöm egy 11 éves kislány hol lenne már "érett" a fiúzáshoz? Sehol! De még a 13 éves sem az!
13/16 anonim válasza:
Olvasgatok és látom, hogy írják, hogy nem igazi szerelem, meg ráér négy öt év múlva. A szerelem ugyanúgy szerelem 11 évesen, mint 24 évesen csak máshogy fejezik ki. :) Mostanában nagyon divatba jött az, hogy az idősebbek leszólják, a mai generációt, hogy van valakijük, vagy szerelmesek meg hogy inkább barbizzanak, meg homokozzanak. Már nagyon kezdem unni. Ti is voltatok szerelmesek ennyi évesen vagy még korábban. Tisztelet a kivételnek:) Neked meg sok sikert
14/16 anonim válasza:
Teljesen egyetertek a 14-eseel
16/16 anonim válasza:
Tudom milyen érzés... , érettségtől függ , az biztos hogy ha ennyi idösön elkezded akkor nagyon nehéz lessz megtürköztetnetek magatokat... Véleményem szerint (tudom nehéz ) de várjatok még ,beszéld meg vele hogy figyu szeretlek de várjunk még pár évet és ismét elkezdjük , ha valójában szeret akkor várni fog ,ha meg nem akkor éli majd a maga életét ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!