Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó egy 15 éves lánynak ha egy 20-25 éves csávóval jár?
Ez a 15 éves lányok érettebbek a koruknál csak duma. Pontosan olyanok mint a többi 15 éves, éretlenek, felelőtlenek, naívak (akinek nem inge...). Azok akik 15 éves érettebbek mint a többiek, tőlük kérdezném: szerintetek egy 25 éves fiú mit akar tőletek? Gondolom mivel ti is érettek vagytok, így a válasz az lesz, hogy komoly párkapcsolatot, és pontosan ezért választjátok az idősebbeket. Azt azért megsúgom, mint 23 éves fiú, hogy egy 15-16 évestől semmi mást nem akarnék, csak megdönteni, bár hozzá kell tenni, soha nem tettem még ilyet és a jövőben sem tervezem. Nyugodtan le lehet pontozni, de ez az igazság.
23F
Igazad van #6-os, ugyanerre utaltam én is
#5-ös voltam és ment a zöld kéz
15 évesen jöttem össze a párommal, aki akkor 21 volt. Azóta távkapcsolatban vagyunk. Nem azért, mert idős pasi kellett, egyszerűen megismertük egymást, tetszettünk egymásnak, és egymást húztuk ki a depresszióból. Én előtte évek óta depresszióval küzdöttem, mielőtt megimsertem, 1 héttel előtte volt öngyilkossági kísérletem. Ő meg tönkre akarta tenni magát miután az akkori párja megcsalta a legjobb haverjával, és annyira összetört, hogy kórházba került 8 napra.
Egymásba kapaszkodtunk. Nekem jó volt, hogy tudott magyarázni, bevezetni az élet dolgaiba, hála neki önállóbb lettem, megtanított főzni, sütni, mert ő szakács. Élvezte ezt a magyarázást, tudott rám vigyázni,segített, ha nem értettem valamit. Mindig van valami témánk.2,5 év alatt soha nem akartunk el, valamelyikünk mindig feldobott valami témát.
Nem csak arra kellek neki, sőt, sajnos soha nem volt még alkalmunk együtt aludni se...
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!