Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Másodlagos" barátból hogy tudnék én lenni a lánynak a párja?
Figyelt kérdés
Megpróbálom tömören. Én már elég rég óta a haverja vagyok a mostani fiúja viszont kb. 2-3 éve lehet vele de ez csak tipp,az is lehet,hogy 1-2 hónapja vannak így,de az biztos,hogy 3 éve ismeri. Szóval amikor vele vagyok egy csomó olyan dolog van amiből az jön le,hogy bejövök neki,mindig nagyon jól elvagyunk. De nagyon fáj,hogy nem én vagyok a másik gyerek szerepében mert nagyon imádom a csajt.. 18/182017. jún. 15. 14:55
1/2 anonim válasza:
Őszintén? Ha annyira szeretne teged akkor téged választana..énis voltam hasonlo cípőben sőt még vagyok..de hidd el nekem jobb ha hagyod,majd jon egy jobb lany
2/2 A kérdező kommentje:
Gondoltam,hogy többet kellett volna írnom. Szóval,szoktam látni a fiújával,kb. ülnek ott egymás mellett mint 2 palánta. Amikor velem van tök lelkes és órákig el tudnánk lenni. Olyan megjegyzéseket tesz amiket nem lehet félreérteni. + Megölel olykor elköszönésnél,én még ajándékot is vettem neki névnapjára amikor még nem tudtam a fiújáról,úgy örült,hogy majd kiugrott a bőréből. Igazából azért is van vele szerintem mert ő vele biztos többet tudott találkozni és megunta a várakozást,meg talán amaz kitudta mutatni,hogy tetszik neki. Ez nekem nem ment. De már valahogy be akarnám neki vallani.
2017. jún. 15. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!