Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátból szerelem? Többi lent
Az egyik szinte legjobb lány barátom nagyon tetszik, és többet akarok. De nem merek kezdeményezni, mert félek, hogy ő csak barátként gondol rám. Kérdezősködtem már nála erről, de azt mondta hogy nehezen tud így barátból átkapcsolni kapcsolatra. Undorodni nem undorodik, mert úgymond random adott már puszit, és "hülyéskedésből" simogatta a combom, hogy khöm, valit érezzek odalent...:)
Mondta hogy nem akarná tönkretenni ezt a barátságot, de én mégis többet érzek.
Nos mi a véleményetek erről, mit gondoltok az egészről?
19F és (1 évvel idősebb a lány)
Tanácsokat, személyes tapasztalatokat írjatok, ha van! :)
Hát barátságból szerelemre.. Tényleg nem a legjobb, na de ez a szöveg, hogy "nem akarja töbkretenni a barátságot". Ez olyan sablonszöveg. Lefordítom: a barátság tovább tart, mint azderelem. Ső. A barátság tarthat örökké. Míg a szerelem átlagosan 2 évig. Mindegy. A szerelem viszont nem tart örökké. Tehát fontos vagy neki, és inkább örökké a barátod marad, minthogy összejöjjön veled, ami esetleg csak pár évig tartana. :/
Nehéz ez a fiú-lány barátság:(
De szerintem próbáljátok meg! Főleg ha nagyon szereted :))
Hogyan kezdeményezhetnék nála?
Félek hogy visszautasít, és csak égni fog az arcom utána :)
szerintem ne szalaszd el! nekem a legjobb fiú barátom a pasim és ettől még ugyanolyan jóban vagyunk, eddig nagyon jo a kapcsolatunk, és nem csak szivecskéket küldünk egymásnak meg ilyenek... meg igy utólag kiderült h évek óta éreztünk egymás iránt vmit csak nem mertük kifejezni.
ragadj meg erre egy alkalmas pillanatot és sztem utána már ő se fogja meg bánni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!