Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátból barát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátból barát?

Figyelt kérdés
Megismertem egy srácot és jól elvoltunk egy ideig. Aztán nem éreztem ugyanúgy mint régen és azt mondtam hogy csak barátok legyünk inkább. Beleegyezett. Eljárogattunk helyekre utána is, és tök jól érezem magam. Hiányzik, de nem akarok hülyét csinálni se belöle, se magamból így nem mondom neki. Haggyam úgy a dolgot ahogy most vagyunk, vagy hozzam fel a témát?

2013. szept. 3. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Hozd fel a témát!
2013. szept. 3. 17:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem nagyon értem, hogy mit akarsz, de csináld.
2013. szept. 3. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Barátból lehet pasi de pasiból majd újra barát nem.. Tehát elrondhatod azt is ami most van DE lehet jobb is :)
2013. szept. 3. 17:18
 4/5 anonim ***** válasza:
elronthatod*
2013. szept. 3. 17:19
 5/5 A kérdező kommentje:
A lényeg hogy együtt voltunk. Aztán nem, mert csak barátomnak akartam tudni BARÁTOM helyett. Most meg hiányzik. Mondjam neki hogy igazából hiányolom vagy haggyam hogy maradjunk "haverok"? Ő most szabad úgymond, meg én is. Vélemény? :) :P
2013. szept. 3. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!