Hogyan legyek legjobb barátból barát?
Figyelt kérdés
Egy ideje a legjobb barát fogalmát abban merítem ki, hogy lelki szemetes vagyok és úgy bánik velem mint egy kutyával. Elegem lett a lelki terrorizálós játékaiból, amiket akkor alkalmaz mikor éppen nem úgy táncolok neki ahogy fütyül..Sőt ennek az egésznek véget szeretnék vetni de nagyon erős személyiség, nem akarok(merek) rosszban elválni tőle, tudom nem kéne tőle félnem hiszen milyen barátságról beszélünk akkor?... de most ismertem meg az igazi énjét és tudom, hogy minél hamarabb meg kell tőle válnom. Bunkózni se akarok, hasonló sztoritok vagy ötletetek?2013. ápr. 22. 14:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!