Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adni kéne még egy esélyt ennek a lánynak?
Nem ide írtam volna a kérdést igazából csak miatta, mert ő tini én már nem ő 19 én 24.
Ő még nagyon tapasztalatlan hozzám képest nem sok barátja volt, és ezzel nincs is semmi probléma vagyis nem lenne csak pozitív.
Viszont én már itt vagyok több mint 15 kapcsolat,kaland stb után és már egy komoly kapcsolatra vágyok.
Mivel ő meg nem tud komoly lenni ( csak akar ) ezért ebből nagy gondok szoktak lenni, hogy megpróbálta irányítani a dolgokat. Amúgy sem szoktam hagyni az ilyent, de neki kicsit hagytam mert elnéztem a hülyeséget az értetlensége miatt igazából nagyon aranyos, ahogy igyekszik de nem tud csak rövid távon elviselhető.
Nagyon megszerettem amúgy, és nem hagytam volna el seb még olyan mint egy kislány. Álomvilágában él ami mellettem már változott, de meg mindig nem az igazi.
Már nagyon sokszor szetmentünk ezek a dolgok miatt, mert mond egy dolgot és igazából nem fogja fel a súlyát mindig csak utólag és akkor bánja. Cuki nagyon egyben ez, csak sajnos idegesítő is.
Most is szetmentünk, mert ő úgy határozott hogy megpróbál kijátszani engem gyerekes játékokkal...féltékenyé tevés stb, bele is mentem azért hogy megmutassák neki, hogy ez nem csak úgy megy és velem nem tudja ezt megcsinalni ismét csak beszívta.
Élőben mindig azt mondja, hogy nem kellék neki, de csak azért mert nem akarja hogy lenezzem a tapasztalatlansága miatt. Viszont amikor jönnek a következmények akkor vége van keres stb.
Tényleg nagyon aranyos, és sajnálom hogy ennyit szív a saját hülyesége miatt.. de én így vajon tudok boldog lenni? Így is elég gondom van mindenen gondolkodni...ez a sok hiszti meg sokszor totál kiakasz.
Korodbeli ugyan nem vagyok, de nem értem azt, hogy hogyan érted a tapasztalatlanságot. Kapcsolati téren? Vagy az ilyen gyerekes hisztikre? Vagy szimplán okoskodni próbál, de tudod, hogy hülyeséget beszél? Vagy a cukin butácska kislány? Az a helyzet, hogy sokat nem meséltél róla, csak azt írod, hogy tapasztalatlan, de milyen téren? Hogy érted ezt? A féltékennyé tevés véleményem szerint nem tapasztalatlanság, hanem a személy ostobaságát fejezi ki. Írd le, hogy hogyan érted a tapasztalatlanságot. Írj egy példát, hogy mi az ami szerinted az a tapasztalatlansága miatt van.
19/f
Hát őszintén, nem lennék a helyedben. Ismerős az érzés amikor ezt is akarod, meg azt is de muszáj valamelyiket feladni. Én azt mondom, hogy hagyd. Hasonló helyzetben én hagytam a dolgot, persze én 18 vagyok a volt barátnőm 16, igaz nehezen lehet a te eseteddel összemérni, márcsak a korom miatt is. Viszont nekem is volt rengeteg gondom (ebből az egyik az érettségire való készülés) és én inkább hagytam. Ugyan azokat csinálta mint a barátnőd, és az egyik hiszti után azt mondtam, hogy nekem ennyi elég volt. Neked is ezt javaslom.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!