Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik lánynak volt már gazdagabb, tehetősebb pasija, az később már esélyt sem ad egy szerényebb életű, átlagos keresetű férfinak?
Figyelt kérdés
tehát értitek.. egyszer megkóstolta, hogy milyen amikor márkás autóba ül bele, nagy családi házba érkezik haza, többet költhet, nem kell fogához verni a garast, nem kell nélkülöznie, nem kell beosztania a pénzt.. szal ha ők később szakítanak, van esély rá, hogy a nő egy kétszobás lakásos vw polos egyszerű pasival jöjjön össze? szerintetek?2015. dec. 26. 14:14
1/8 anonim válasza:
Tudok kivételről. Amikor nem a pénz számított neki hanem a szimpátia. De ennek oka az is lehetett hogy a gazdag pasival történő szakítás után a hölgy doktorit is szerzett és ő lett a gazdag.
2/8 anonim válasza:
1x vittem a kolléganőmet, mert nem volt autója, férje meg nem jött elé. Nos ő bmw-hez van szokva, nekem meg egy suzukim van ami lassan 21 éves.
3 perces úton azt hallgattam, hogy ez milyen sz@, kényelmetlen, stb.
Na azóta vele nem beszélek, csak ha nagyon muszáj!
3/8 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Ez inkább attól függ ki mihez van szokva. Ha megszoksz egy színvonalat nehéz lejjebb adni, az igényekből.
4/8 anonim válasza:
Szerintem sem feltétlenül. Nekem felváltva volt ilyen-olyan barátom. Egyszer volt egy sima középosztálybeli, egyszer egy kirívóan gazdag, egyszer egy átlagos, most meg egy eléggé csóró. A mostaniba vagyok a legszerelmesebb :) Nem ezen múlik egy normális embernél.
5/8 anonim válasza:
Nem, vagy ha mégis, akkor nem lesz tartós kapcsolat belőle. Ha egy lány hozzászokik ahhoz, hogy mindent megkap egy kis szexért cserébe, nehezen ad lejjebb az igényeiből.
6/8 anonim válasza:
Harom baratom volt eddig,abbol ketto kulfoldi viszonylatban is gazdag. Az elso baratom sulis szerelem, aranyos volt meg minden, de a masodik paromnal rajottem hogy kellenek a programok, valamint arra is rajottem hogy szamomra soha nem lesz kielegito csak a mozizas vagy az otvenedik kozos seta (ingyen) valamelyik parkba. Szoval, nekem ez fontos, es tudom hogy nem is fogom ennel lejjebb adni mar. Most lehet r***ncozni.
7/8 anonim válasza:
Ha a kevesebbet kereső pasitól több és mélyebb érzelmeket kaphat, jobb vele az ágyban és nőnek érezheti magát mellette, akkor miért ne?
8/8 anonim válasza:
Nekem egyetlen egyszer volt gazdag pasim.
Háááát...soha többé!
Nincs közös téma,közös érdeklődés.Két hónap után szakítottam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!