Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves fiúk! Ti maximum hány évvel fiatalabb lánnyal tudnátok elképzelni, hogy jártok?
Figyelt kérdés
2017. júl. 12. 14:05
2/11 anonim válasza:
Gratulálok 1-es, vagy pedofil vagy, vagy nem tudsz szöveget értelmezni 20 éves létedre....
6 évessel mit kezdenél most őszintél??
3/11 anonim válasza:
#2 14 évesre gondolt :"D
17 vagyok, szerintem 20 évesen 16-17 éves lány ami okés, szóval 3-4 évvel fiatalabb, később lehet már 5-6 vagy több is, egy 32-26 évesekből álló pár nem fura, de egy 20-14... azt furának nézném :D
4/11 anonim válasza:
igaz, hogy 21 vagyok, de 16 alatt semmiképpen sem. de inkább 18+os lányok érdekelnek....elegem van már a szexéhes szűz tini lányok szüzességének elvételéből. nem vagyok pedofil :D
6/11 anonim válasza:
21 vagyok, de az abszolút minimum a 16, de az a végső határ, sokkal inkább 18-22 jön be nekem.
9/11 anonim válasza:
Járni csak korombelivel vagy 2-3 év +-. Szexelni 16+.
Szeretem a fiatalabb lányokat, de kapcsolatot azért nem tudnék elképzelni nagyobb korkülönbséggel. 25f
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. júl. 13. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!