Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Létezhet romantikus kapcsolat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet romantikus kapcsolat két homoszexuális 17-20 éves fiú között?

Figyelt kérdés

Mindenkitől csak azt hallom,hogy a melegek csak szexpartnerek szinte,és alig van romantika,ez igaz lehet?

(Homofób emberek ha nem tudnak értelmes kommentet írni,inkább távozzanak)

2017. júl. 29. 23:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Nem vagyok meleg, de szerintem ez baromság. Nyilván lehet.
2017. júl. 29. 23:36
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem nem így van, nyilván a melegek is vágynak romantikára. Abban, hogy sok a szexpartner-szintű kapcsolat, közrejátszhat az is, hogy "kanosak" (elnézést a kifejezésért!!!), és egy melegnek nehezebb partnert találnia. Én legalábbis erre tudok gondolni.

Remélem megtalálod akit keresel!:))

2017. júl. 29. 23:40
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Bizonyára lehet, bár magamat ismerve én nem merném felvállalni, szóval titkolt romantika lenne. :D
2017. júl. 30. 01:21
 4/11 Fartez válasza:
100%

Szerintem a társadalmi megítéléa miatt alakult ez így ki. De nyilvánvaló, hogy a meleg emvereknek is szükségük van társra, így romantikára is vágynak.

Én is vágyom megtalálni társamat és ennek megfelelően keresek. Bár az idősebb korosztályhoz tartozpm.

2017. júl. 30. 08:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze! Csak találni nehéz hozzá személyt, mivel ilyen korban, a legtöbben még nem vállalják fel, így fű alatt próbálkoznak kapcsolatot létesíteni, ami jóval nehezebb, ha romantikus és nem simán szexuális. Ráadásul, a keresési módszer is leszűkül az internetes oldalakra, elvégre ott kisebb a lebukás veszélye, ám így leginkább az olyanokkal akadnak össze, akik mindössze rövid menetet/ szex-haverságot keresnek. És minthogy más nem adódik, a legtöbben beállnak a sorba, hogy csak alkalmira menjenek, elvégre könnyebb egy ágyat biztosítani, mint életteret a randikhoz...
2017. júl. 30. 09:30
 6/11 anonim ***** válasza:
13%
Nem vagyok homofób, de mondjuk van egy olyan kategória az oldalon, hogy homoszexualitás. Oda kellett volna inkább ezt kiírnod, nem a tiniknek...
2017. júl. 30. 14:11
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem tudtam,hogy van egy olyan kategória, ha rosszba tettem elnézést, csak gondoltam ez is tini kapcsolat,csak más, de ha zavar bocsanat :)

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat,én is így gondoltam,hogy nem meri felvállalni senki ilyen fiatalon,pl én sem... De a romantika hevében szerintem bárki felvállalná a társáért,legalábbis így gondolom :)

Várom még a válaszokat

2017. júl. 31. 00:17
 8/11 anonim válasza:
Persze hogy lehet. :) en is meleg vagyok es en nem alkalmit keresek. Hanem tartos kapcsolatot, romantikat stb. Jo igaz 16 eves vagyok. Es meg elottem az elet. Vagyis en meg tudok varni. :D
2017. júl. 31. 08:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Persze! :)
2017. aug. 1. 22:55
 10/11 anonim válasza:
Az emberek általában vágynak egy társra. Hogy kinek milyen társ hiányzik, az teljesen magánügy. Ha fiú létedre fiú társra vágysz, akkor azt is fogod keresni és remélhetöleg meg is találni. Sok sikert !
2017. szept. 3. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!