Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ety homoszexuális kapcsolat lehet 'egészséges'?
Annyira mindegy, hogy milyen fajta az a kapcsolat, amiben van az ember, ha tényleg szeretik egymást.
A szeretet egészséges, vagy szerinted a szüleid egészségtelenül cselekedtek, amikor megismerkedtek és együtt maradtak?
A szerelem, nem arról szól, hogy egynemű vagy különböző neműek szeretik egymást, hanem a kölcsönös szeretetről és bizalomról. Ez ugyanígy van azzal a témával is, hogy melyik fél a magasabb egy kapcsolatban, vagy kövér-e a másik. Az, hogy valaki a saját nemét szereti nem betegség. A betegség ott kezdődik amikor nem tudjuk magunkat vagy a másikat elfogadni olyannak, amilyen.
A páromat akkor is szeretném, ha nő lenne, ha alacsonyabb lenne, ha kövér lenne, mert én azt az embert szerettem meg, aki belül van. Akkor nem álltam volna vele szóba, ha bűzlött volna a piától és állandóan másokat kritizált volna :D Bár amennyire szeretem, lehet még akkor is :D
25/N
Miert ne lehetne egeszseges? Mitol lenne ket ember egymas irant erzett szerelme betegseg?
Ket ember szereti egymast es egyutt akarja leelni az eletet. Csak azert mert ez a ket ember egynemu meg egeszseges a dolog.
Aki azt mondja hogy nem az homofob. Azert mondja azt mert "a sajat undorat tobbre tartja ket emver egymas irant erzett szerelmenel."
Szirmai Gergely idezet.
Hatarozottan igen.
Ugy hozta a sors,hogy a kozelebbi barati korom kb fele meleg ferfiakbol all. Most epp csak egynek van baratja,de igazan kiegyensulyozott,harmonikus kapcsolatuk van. Hetero lany letemre nekem meg egy ilyen sem volt. Irigylesre melto,hogy mennyire szeretik es tisztelik a masikat.
A tarsadalom rajohetnene vegre,hogy a melegek is pontosan ugyan olyan emberek,mint a heterok. Koztuk is van gerinctelen bunko,es nagyon szeretheto szemelyiseg,van aki szexre megy,mas inkabb a kapcsolatok hive. Es meg sorolhatnam... Azonban altalaban nagyon vegletesen gondolnak rajuk. Van,aki utalja oket,mas pedig meg van rola gyozodve,hogy minden meleg srac "cuki" es kb kiegeszitonek keresnek homoszexualis havert. Egyik sem jobb a masiknal.
Bocsi,elkanyarodtam a tematol. A lenyeg ott van az elejen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!