Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezeletlen pénisz törésel lehet egészséges nemi életet élni?
Törött lábbal se mászkálhatsz az utcán...
Arról nem is beszélve, hogy ha nem teszik helyre iszonyatosan fájni fog. Aztán ott vannak a spécibb, de egyáltalán nem ritkább törésék. Könnyen megtörténhet egy töréssel, hogy szilánkos lesz, vagy a csontok elmozdulnak, na most ha ilyen állapotban kezdenek összeforrni... Soha a büdös életben nem tudod majd fájdalom nélkül, vagy akár rendesen használni.
Nem vagyok orvos, sem férfi, de nekem nincs az a szégyen, ami miatt inkább lerokkannék. Főleg, ha egy különlegesen fontos részemről van szó.
Szerintem egyébként nem tud eltörni a farkad.
Speciel nekem szokott a tövénél roppanni egyet mikor nagyon bele ül és hátra mozdul, de szerintem nem tud eltörni benne semmi. Talán meghúzódni de az meg biztos, hogy nem végzetes megsebesülés a kis fickónak. ;)
Bár velem még olyan sem volt. Mondom néha roppan a tövénél.. egy kis fájdalom aztán kb. 5mp múlva elmúlik és folyt köv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!