Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jó állásért, nagy fizetésért te bele mennél homoszexuális kapcsolatba?
Figyelt kérdés
szabad élt, sok utazás stb..2017. ápr. 17. 07:33
1/37 anonim válasza:
Pénzért nem. Max ha bejön a férfi de akkor nem kell fizetnie.
2/37 anonim válasza:
Én belementem. Hetero vagyok. Nem bántam meg. Kint pincérkedem. A tulajé vagyok.
3/37 anonim válasza:
Érdekből még egy heteroszexuális kapcsolatba se mennék bele nemhogy akkor ebbe..
4/37 anonim válasza:
Akkor maradsz ninimálbéres proli. Én pár évet pincérkedem, kibírom ahogy a tulaj fogdos, dug, szopat, aztán otthon jól fogok élni.
5/37 anonim válasza:
De ha kibirod akkor nem vagy hetero akkor biszex vagy egy hetero férfi nem fekszik le férfiakkal.
6/37 anonim válasza:
Két pasi beszélget:
- Te Józsi, szeretném ha leszopnál, mennyit kérsz érte?
- ÓÓÓ, nincs az a pénz amennyiért megtenném.
- Te Józsi, adok érte 1000 000 Forintot.
- Nem, nem, mondom hogy nincs az a pénz, amiért megtenném.
- Na figyelj ide Józsi, Itt van 10 millió forint.
- Na így már mindjárt más, gombold ki a slicced.
- Te Józsi, nem azt mondtad az előbb, hogy nincs az a pénz amiért megtennéd?
- No de ha van az a pénz!?
7/37 anonim válasza:
Ha egy férfit megerőszakolnak, attól még heteró marad, ugyanúgy mint egy homár megdug egy nőt alibiből, még homár.
8/37 anonim válasza:
34f hetero is var valami penzes ajanlatot😉
9/37 anonim válasza:
Nem, mert nem vonzódom a férfiakhoz. Egy nővel se mennék bele. Magam is meg tudom teremteni az anyagiakat, amire szükségem van.
10/37 anonim válasza:
Igen szegényes a fantáziád, ha szerinted csak a "minimálbéres proli" az opció azoknak, akik nem anyagi érdekből szexelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!