Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy jó állásért, nagy fizetésé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy jó állásért, nagy fizetésért te bele mennél homoszexuális kapcsolatba?

Figyelt kérdés
szabad élt, sok utazás stb..

2017. ápr. 17. 07:33
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
77%
#2 igazad van... ettől nem leszel homo, több ilyen srácot ismerek én is, akik valami előnyért belementek a dologba, de aztán annyi, ugyanúgy folytatták a heteró életüket, bnő stb, ma már család. nem értem, miért változna vki orientációja csak mert bele meg ilyenbe. elég fura elképzelés (na meg megont sok a rendkívül erkölcsös, élszent válaszoló)
2017. ápr. 17. 11:23
 12/37 anonim ***** válasza:
90%
Lehet hogy nem lesz meleg de nem is hetero. En melegkent mondom hogy pénzért nem szexelnek férfival.
2017. ápr. 17. 11:37
 13/37 anonim ***** válasza:
14%

sztem meg de. és nem lesz hanem az.

de oké, felőlem mindenki azt gondol amit akar. de akkor a te elméleted szerint ha egy heteró fiú egy részeg házibulin megszopat egy srácot, akkor ott azonnal homo lett, pedig lehet h soha többet életben sincs köze fiúkhoz? sztem kevered az orientációt és a szexkalandokat.

2017. ápr. 17. 11:59
 14/37 anonim ***** válasza:
95%

én simán belemennék

f/22

2017. ápr. 17. 12:01
 15/37 anonim ***** válasza:
82%
Hogy lenne már hetero? egy hetero férfi nem közösül férfival.
2017. ápr. 17. 13:52
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

2.

Heteroként egy meleg pasival szexelsz és még pincérkedsz is? Hú, te tényleg nem vagy proli, te szimplán hülye vagy. Inkább kerestél volna egy gazdag vénembert aki kitart.

2017. ápr. 17. 14:04
 17/37 anonim ***** válasza:
77%
Igen 17f
2017. ápr. 17. 22:07
 18/37 anonim ***** válasza:
85%
Ha csak szopni kellene, elgondolkodnék rajta. 21/f
2017. ápr. 18. 00:08
 19/37 anonim ***** válasza:
94%
akkor azt gondold meg, ha csak téged akar szopni. ugyanis a többség ilyen ... és ezárt is megy bele sok heteró srác is
2017. ápr. 18. 00:51
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Ha valalki fizet egy kapcsolatban, akkor fizessen mosollyal, csòkkal, szerelemmel, és ne pénzzel! Az idő véges:D egyszer mind meghalunk. A melò elég időt elvesz pénzért cserébe. Nehogy már pénzre pazaroljak még az felett x òrát ahelyett, hogy olyannal lennék, aki önmagában boldoggá tesz. Nem akarom csak azért sikeresnek érezni magam, amit prostitúciòval érek el. Nem vonz a könnyű pénz.

De nem itélkezem.

21F/m

2017. ápr. 18. 01:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!