Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jó állásért, nagy fizetésért te bele mennél homoszexuális kapcsolatba?
te hol élsz? nagyon el vagy varázsolva. tudod azért mert heteró egy fiú,attól még egy az egyben ugyanúgy le tudja egy fiú is szopni. többet meg úgyse enged ha tényleg heteró.
és hát azért gondolj abba, h lehet bármekkora heteró, egy 10 ezresre még nemet mond, de ha 5 millát kínál neki vki csak azért h engedje magát 1x leszopni, mert egy gazdag ürgének álmai pasija, szted lesz olyan bolond h nemet mond? frászt ...
31-es
,,és hát azért gondolj abba, h lehet bármekkora heteró, egy 10 ezresre még nemet mond, de ha 5 millát kínál neki vki csak azért h engedje magát 1x leszopni, mert egy gazdag ürgének álmai pasija, szted lesz olyan bolond h nemet mond? frászt ..."
Aki igazán hetero, annak ajánlhatnak bármekkora összeget nem fog belemenni semmilyen szexuális tevékenységbe egy másik férfival, hanem az ajánlat után kiröhögi, rosszabb esetbe orrba vágja az ajánlattevőt, majd otthagyja.
nem, amit te írsz, az nem heteró, hanem egy agresszív paraszt. a kettőt ne keverjük. ha 5 millára se mond igent, akkor max megmondja, hogy bocs haver de nem és ennyi, de ugyan mi a frászért jönnek itt többen is igen agresszív reakciókkal? az ész megáll na.
Az orientáció pedig nem egy olyan dolog, hogy na én most hagytam magam 5 milláért, ezért akkor szerda 18 órától homo lettem. Sőt, pont fordítva működik a dolog. ha a srác megtapasztalja, hogy egy fiú hogy csinálja neki, és akkor se inog meg, akkor tuti heteró. Aki egy ilyen kaland miatt meginog saját magában és úgy gondolja h netán meleggé vált ott 1 perc alatt, aztán erre fogva utána ténylegesen is elkezd fiús kapcsolatokat keresni, na ott valami nincs rendben. Egy valódi heteró srácot tök hidegen hagy egy ilyen kaland, tesz rá magasról, megtörtént és kész, folytatja a heteró életét ugyanúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!