Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek 16évesen egy 31éves pasival?
#1, Na, játsz inkább valami számítógépes játékot, mert amit te csinálsz fiam, az nagyon gáz.
Vagy, ha már ennyire nagy pofizni akarsz, akkor menj a szexualitás kategóriába a többi 30-40 évesnek kiadó kisfiúhoz.
Kiadjátok magatoknak valami érett pasasnak és abban reménykedtek, hogy egy tinilány/nő küld valami erotikus képet magáról, hogy majd arra tudjátok verni.
Nagyon szánalmas, amit csináltok azt ugye tudod?
Inkább szereznétek valami bátorságot és elmennétek csajozni, mert így sosem fogtok meztelen csajt látni és szüzen fogtok meghalni.
#13 Abban a kategóriában mindenkinek van háza, kocsija, jó fizető állása és már volt vagy 20 csajuk, de faxuk az nincs. :D
Amúgy most számíthatunk egy jó kis lepontozásra. :D
Jézusom, soha :,D Undorító, és visszataszító. Volt már nálam hasonló, csak velem egy 35 éves akart összejönni. Elutasítottam. Nagyon sok férfi hajt fiatal barátnőre, de csak ezért mert a bakancslistájukon szerepel hogy megdugjanak egy tinit :D sokuk fétise a fiatal lánykák. Még ha össze is jönne egy 16 és 31 éves férfi akkor se lenne belőle semmi. Minden korosztálynak megvan a maga érdeklődési köre, és a maga szellemi szintje és mentalitása. Mind a két korosztály más értékrendet képvisel, és ez egy szakadékot képez kettejük között. Egy 16 évesnél a párkapcsolat ölelkezés, csók, együtt filmezés, és az együtt töltött idő. Egy 31 éves férfinél ehhez hoztájárul a szexualitás is, mert egy felnőtt férfinak természetes a szexualitás megélése a párkapcsolatban. Na már most, egy 16 éves nincs erre se testileg se szellemileg felkészülve. Az első szexuális élmény egész életedre meghatározó lesz, és el is veheti a kedved tőle ha rosszul sikerül. Egy régi barátom 15 évesen vesztette el a szüzességét. Mikor megkérdeztem tőle, hogy milyen volt, csak annyit válaszolt hogy "undi". Ez jelenti azt, hogy még nem volt rá felkészülve. Pluszban, te nem tudhatod hogy mi a férfi szándéka. Egy tinédzsert rettenetesen könnyű becsapni, egy-két szép szó, és dicséret és kész. Megdugja, és továbbáll. Ennyi. Én tudtam egyenrangú beszélgetőpartnerként társalogni egy felnőtt férfival. Sok dologban segítettem neki, mert sok témában otthon vagyok (értsd, különféle pszichés problémák kórlefolyása és kezelése, különféle gyógyszerek alkalmazhatósága és hatása. Mindezek ellenére mégsem mentem bele a kapcsolatba. Szimpatikus fiatalember, máig beszélgetek vele, már másfél éve ismerem. Nem hiszen hogy túl sok jó kisülhetne a kapcsolatunkból. Illetve nem érzem magam készen arra, hogy párkapcsolatban legyek, akár velem egykorúval, akár idősebbel.
Illetve a szüleim se hiszem hogy támogatnák a dolgot :)
15/L
Egyértelműen nem.
Ő csak a kislányokra megy ami nem egészséges.
Te viszont 16 évesen nem tudsz sok minsent az életről és még nem vagy képes saját magadat sem eltartani.
Ő meg 31 évesen már talán eltudja magát tartani, vagy ki tudja, lehet a szülei tartják el...
Nekem is bejön egy 38 éves férfi de nem jönnék vele össze, mert hozzá képest egy kislány vagyok és tapasztalatlan.
Pedig én aztán nagyon nagy érzelmeket táplálok iranta, de tudom hogy ez nincs rendjén.
Inkább ismerkedj más fiúkkal és inkább a korodbeliekkel, majd találsz valakit aki megért téges csak olyan fiú nem fog az öledbe pottyani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!