Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek 16évesen egy 31éves pasival?
Figyelt kérdés
Már több hónapja ismerjük egymást ő szeretne velem össze jönni de én még nem tudom... Rajongok érte de lehet csak csalódnék...2017. aug. 5. 11:23
1/23 anonim válasza:
40/F vagyok, veled korúval simán lazáznék :)
Vigyázz magadra!
3/23 anonim válasza:
Mindketten undorítóak vagytok. :)
4/23 anonim válasza:
Ne hallgass a negatív hozzászólásokra, csak irigyek :).
5/23 anonim válasza:
De a szüleid rájönnek és nem tetszik nekik, akkor fel jelenthetik kiskoru megrontásáért. Nem?
6/23 anonim válasza:
tekintettel arra, hogy az emberek az apádnak nézhetik a barátod, inkább ne.
7/23 anonim válasza:
De én komolyan nem értem, hogy miért a 31 éves pasikkal akartok ősszejönni.... azért tetszenek az idősebb pasiknak a fiatal lanyok mert a szüzekre buknak... miért nem lehet egy veled egykorú normális pasival összejönni.... mert vannak 16 éves normális pasik..... nem azt mondom, hogy a kor nagyon számít, de ez akkor is sok már.....
8/23 anonim válasza:
Szomorú,hogy mikor én akarok 16 évessel összejönni akkor idős vagyok, közben 31 éves pasik meg simán összeszedik. 20/F
9/23 anonim válasza:
Ő már akkor szexelt amikor te készültél :D
10/23 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!