Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Külső:Barna hosszú kb. fenékig érő haj, barna "boci" szem (a többiek szerint), testalkat: hát......közepes-talán egy kicsit "ducibb", de sportos, az az úsztam, röpiztem, fociztam stb.
Belső: tudatos, nagyon nagy akarat erő, kedves (a többiek szerint), meghallgatok bárkit stb.
2017. jún. 15. 17:16
1/14 StyleXX válasza:
Hát öööööööööööööööö ennyiböl nehéz eldönteni..
3/14 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy megmondod mennyi idős vagy :D
Hiszen ebből nem tudjuk meg XD
5/14 anonim válasza:
Nem hangzik rosszul,bár ez még mindig kevés ahhoz hogy össze jöjjon veled valaki
8/14 anonim válasza:
Amit leírtál az mind tetszik. Az eddig hallottak alapján összejönnék Veled. A bociszem és a kedves természet jó pont. Képet szívesen megnéznék Rólad és viszonzom ha küldesz.
9/14 anonim válasza:
Igen, ennek az lehet az oka hogy egy Barna hosszú kb. fenékig érő hajú barna szemű lánynak udvarlok aki rendes :'D
lehet te vagy az :o
10/14 anonim válasza:
Nem utasítanák vissza egy képet.Ha gondolod,küldj...:)
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!