Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti összejönnétek egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

Külső:Barna hosszú kb. fenékig érő haj, barna "boci" szem (a többiek szerint), testalkat: hát......közepes-talán egy kicsit "ducibb", de sportos, az az úsztam, röpiztem, fociztam stb.

Belső: tudatos, nagyon nagy akarat erő, kedves (a többiek szerint), meghallgatok bárkit stb.

2017. jún. 15. 17:16
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Tényleg köszi mindenkinek aki eddig írt <3 Nagyon jó fejek vagytok :)
2017. jún. 15. 18:49
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez elég kevés információ, nekem fontos a külső, és leírás alapján mindig a legjobbra számítok, szóval úgy veszem, hogy világ szépe vagy.

Belsőből nem árultál el túl sokat, ez mind szép és jó amit leírtál, de ha csak ennyi van benned, akkor elég üres lehetsz.

2017. jún. 15. 20:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Lanykent irok, de ennyi leiras alapjan lehetsz gyonyoru es csunyacska is. Az arcodtol fugg az egesz, szoval ez egy kis onbizalom noveles:D jo is az:)
2017. jún. 15. 21:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem bejönne, és nekem se ártana privi kép ;) 16/F
2017. jún. 17. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!