Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok! Összejönnétek idősebb pasival?
Figyelt kérdés
25F2017. júl. 19. 21:09
2/13 anonim válasza:
Csak idősebb pasival jönnék össze, a saját korosztályomat nem tudom komolyan venni.
17/L
3/13 anonim válasza:
Én is összejönnék fiatalabb lánnyal! :)
4/13 anonim válasza:
nem:D minden esetre ez elég problematikus hogy hetente fel teszel egy ehhez hasonló kérdést itt gyakorin.
a korod béli lányok miért nem jók? vagy te nem kellesz nekik?
naná, egy idősebb nő elvárná hogy ebben a korban egy férfinak már legyen valamije, stabil munkahely, autó, esetleg egy lakás, gondolom neked egyik sincs. Ha pedig van az egyetlen másik magyarázat hogy mégis a kislányokra buksz, az az hogy egy pedofil vagy:)
senki nem jönne veled össze mert k****ra ijesztő vagy:D és nem hiszem, hogy ez csak az én véleményem, hupsz
16/L
5/13 anonim válasza:
A kérdező nem pedofil, egyszerűen csak szerencsétlen.
7/13 anonim válasza:
Összejönnék, de nem egy 25 évessel.
8/13 anonim válasza:
Nem tudom mennyire gondoltál idősebb pasira de személy szerint össze jönnék igen (max 25)
17L
9/13 Bihar Valatonon válasza:
Jah mert a mostani 10-en éves srácok nagy része olyan masszív jövő elé néz azzal a stílussal és kinézettel ami nagy százalékban divat lett.....:) Nem is csodálom sok lánynál, ha időseb pasival kezdene....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!