Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Van egy srác, akivel együtt vagyok. Pár napja jöttünk össze. Azt mondta, hogy nyáron csak havonta 1x-2x tudunk majd találkozni, pedig egy városban lakunk. (Ő kb 15 perc sétára tőlem.) ha dühös folyton azt mondja hogy nem akar kotodni senkihez, szabad akar lenni. Nagyon rosszul esik. Bocsánatot is kert, hogy ő azt nem ugy gondolja... Állandóan az jár a fejemben, hogy nem is szeret igazán. Úgy érzem en vagyok az, aki ezért az egész dologért tesz. Tudom hogy szeret, mert érzem.
Beszéltem a barátnőimmel, akik azt mondták, hogy ha összejönnek vele akkor biztosan nem csak 1x-2x találkoznánk. (Tapasztalatból beszélnek).
Szerintetek fél valamitől a srác vagy miert viselkedik így?
17/L
" Állandóan az jár a fejemben, hogy nem is szeret igazán"
"Tudom hogy szeret, mert érzem. "
Döntsd már el... Nem ismerem a pasid, így nem tudom, hogy miért ilyen, a barátnőid meg akár a szexre is érthették, hogy ha lefekszel vele akkor 1-2 alkalomnál többször fog keresni egy hónapban, mert a sezx jó..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!