Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok egy szerelmi négyszög estén?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, mind a 4-en a Fővárosban lakunk. Egyetemista vagyok és van egy 3 éves kapcsolatom, a sráccal, Danival együtt és élek, közös albérletet fizetünk. Dani nagyon szeret engem , mostanság ugy érzem , nem érdemel meg engem. Ugyanis én találkoztam nemrég véletlenül egy gyerekkori szerelmemmel, akivel nagyon jól éreztünk magunkat és majdnem lefeküdtünk, de Dani miatt visszautasitottam. Danit már nem szeretem annyira, úgymond meguntam a kapcsolatunkat, élünk egymás mellett de közös programokat nem szervzünk, nem igen tudom rávenni a kimozdulásra. Petvel pedig újra előjöttek a rózsaszin pillangók érzése... szerelmesek lettünk, de nem tudjuk mit tegyünk. Legalább is én. Féltékeny vagyok nagyon alapból is, és zavar Peti Lánybarátja akivel szinte minden nap együtt van (részletesebb információkat nem tudok de ez is elég). Peti nem akarja elveszteni a lányt mint barátot de engem szeret, aki persze igy nem akarja feladni az eddigi életét, hiszen Danival is kegyetlenség lenne, mrt nagyon összetörne. Nem tudok dönteni.. mi a teendő ilyen esetben?2017. jún. 4. 16:06
1/6 anonim válasza:
Ha jól értem Petinek van barátnője? Szereti őt Peti?
2/6 anonim válasza:
Szerelmi ötszöget. Béla feneke olyan szexi!
3/6 anonim válasza:
Szerintem két lehetőség van:
1. Szakítasz Danival, keresel másik lakást.
2. Maradsz Danival, és hagyod Petit.
Az egész ilyen egyszerű, de azért vannak buktatók. Pl. mi van akkor ha Peti nem szakít a barátnőjével és te hoppon maradsz? Elvesztetted a párod, a lakást és még csalódtál is. Azt nem tudom, hogy van e az általad leírtakon kívül más probléma a kapcsolatotokban, mert ha nincs akkor szerintem felesleges szakítani. Meg lehet beszélni, hogy szeretnéd ha szerveznétek programokat, kössetek kompromisszumokat. Ha van kérdésed írj.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem a bárátnője, csak a lánybarátja. Ezért látok esélyt kettőnkre.
2017. jún. 4. 17:20
5/6 anonim válasza:
Figyelj, én azt tudom csak mondani, amit az előbb is leírtam (3-as vagyok). Vagy Dani vagy Peti. Én már tapasztaltam meg azt, hogy elhagynak valakiért és borzasztó. Teljesen mindegy, hogy milyen volt a kapcsolat, de ha valaki másért hagynak el az olyan érzás, mintha egy tőrt döfnének beléd és forgatnák benned. Szóval mint ezt korábban átélt férfi mondom azt, hogy ha a közös programok hiánya az egyetlen probléma, akkor beszélj vele erről a dologról és kössetek kompromisszumot és ha nem változtat csak akkor szakítsatok. A te álláspontodat is meg tudom érteni, de ez az én véleményem.
6/6 anonim válasza:
Teljes mértékben egyetértek #3-sal. Én úgy látom hogy ez csak egyszeri fellángolás és ha igazam van s otthagyod Danit akkor megunod majd Petit,Dani pedig elveszíted. Gondold át végig,sokat veszíthetsz ha rosszúl döntessz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!