Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cicus3456 kérdése:
Mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Van egy barátom akit nagyon szeretek és már több mint 1 éve eggyütt vagyunk.De egy iskolai kiránduláson derült ki hogy egy velem egy idős fiúnak nagyon régóta tetszem és el is kezdett udvarolni,figyelmes volt,segitett,és lassan közeledett felém,a kirándulás utolsó napján pedig majdnem lefeküdtünk és ezért azt érzem hogy beszélni kellene vele erről hogy maradjunk inkább barátok de ő haragszik amiért nem feküdtünk le. Azóta nem beszélünk egymással és engem ez zavar. Sokszor gondolkozom ezen de főleg azon mi lett volna ha lefekszem fele hiszen nagyon jól csókolt.2017. márc. 28. 15:27
1/4 anonim válasza:
Ez még az előtt volt hogy öszejöttél barátoddal vagy előtte?
2/4 anonim válasza:
ha tényleg annyira szeretnéd a barátodat akkor nem gondolkoznál azon hogy milyen jól csókol a másik pasi meg hogy mi lett volna ha lefekszel vele. szerintem gondolkozz el rajta hogy mit/kit is akarsz igazából .
3/4 A kérdező kommentje:
1.utána volt
2.ezen én is gondolkoztam.
2017. márc. 28. 16:07
4/4 anonim válasza:
Természetesen beleszerettél a másik srácba! És ha beleszerettél akkor nem kell a barátodnak tovább húzni az agyát mond meg neki hogy már nem szeretenél vele lenni vagy esetleg csak talalj ki valamit ami nem bántó! Tapasztalatból mondom hogy ezzel ne játsz! Meg kell értenie a barátodnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!