Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

A párommal kicsit több mint fél éve vagyunk együtt. Úgy érzem ő a lelkitársam, gondoskodó, figyelmes, mindent meg tudunk beszélni és nagyon szeret engem. Én id szeretem őt, de van egy kis gond. Mint férfi nem vonz. Abszolút nem az esetem, ezért szexuálisan sem izgat. Szerintem egy kapcsolatban a szexualitás nagyon fontos pont. Ha nem kívánom, akkor nem tudom meddig lehetne húzni. Ti szakítanátok ebben az esetben?

Köszönöm

2016. dec. 10. 16:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen szakits, aztan kezdj el jarni valakivel aki kihasznal, egy pots, ossze vissza csal vagy akarmi, a lenyeg hogy aztan majd szidhatod jol a "mind egyforma" pasikat. Légy nő!
2016. dec. 10. 16:41
 2/4 anonim ***** válasza:
sosem értettem azokat az embereket akik szeretnek valakit de az a valaki nem vonzza testileg... Hulyeségnek tartom, szerintem akit szeretsz azt mind lelkileg es testileg vonz.
2016. dec. 10. 17:29
 3/4 anonim ***** válasza:
egy ismerősöm 23 éves lány 3 éves kapcsolata ért véget úgy hogy a palija csalta meg és dobta... és a lány azt mondta hogy a palija eléggé alulteljesített sexben... 3 percet bírt, 2 lökést és elment és a lány próbált megoldást találni erre a problémára és próbálkozott mindennel, de a pali végül dobta és megcsalta. Tehát én azt mondom ennek előbb utóbb úgyis szakítás a vége, ha testileg vagy sexbe nem illetek össze és inkább te dobjad őt, pláne ha ilyen jellegű a gond hogy nem vonz téged sexuálisan, mert sajna ezen nem fog tudni változtatni sehogy. Közöld vele ezt a tényt és mond meg, hogy egy hosszútávú kapcsolatban igenis fontos a jó sex amihez elengedhetetlen a sexuális testi vonzalom.
2016. dec. 12. 00:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2016. dec. 18. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!