Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi négyszög? Ti mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel egy évfolyamra járok az egyetemen. Mindketten másodévesek vagyunk, tavaly nem nagyon beszélgettünk egymással viszont ebben az évben, egyre többet beszélgetünk, és elég nyilvánvalóan csapja nekem a szelet. Mindketten párkapcsolatban élünk, én 4 éve, ő pedig 1,5 éve van együtt a párjával. Viszont, egy barátom beszélt vele, és azt mondta rólam, hogy jól nézek ki de nem vagyok az esete. Én ezt tudomásul is vettem, de akkor miért csapja nekem a szelet? Kezdek belehabarodni, csalódni viszont nem akarok. Mégis mi tévő legyek? Ti mit csinálnátok a helyemben? 22/L
2010. febr. 26. 20:55
1/9 anonim válasza:
én a helyedben várnék egy értelmes választ a feltett kérdésemre.
2010. febr. 26. 20:56
2/9 A kérdező kommentje:
Hidd el, pont azt teszem!
2010. febr. 26. 20:58
3/9 anonim válasza:
törölném a regisztrációmat.
2010. febr. 26. 20:58
4/9 anonim válasza:
Az a szar ezzel, hogy az elso gondolatom az volt, mit agyal itt ez a hulye kis rib@nc, nem szegyenli magat, 4 eves kapcsolatban nem tiszteli annyira a pasijat, hogy szakitson, ha mar masfele kacsintgat.
De, ha probalok nem demagog lenni, akkor elegge valoszinunek tartom, hogy a srac csak szorakozik, es nagyon meno, hogy lanyoknak csapja a szelet, mellesleg o is egy goreny, aki nem gondol a masfel eves kapcsolatara.
2010. febr. 26. 21:00
5/9 anonim válasza:
feladnád a biztosat a bizonytalanért? gondolj bele, mit érezne a barátod. sztem ne nagyon beszélj ezzel a sráccal, még a végén tényleg belezúgsz és ő nem lehet vmi komoly, ha ilyet mond. nekem ebből a "jól néz ki, de nem az esetem"-ből az jön le, h csak meg akar dönteni, ezért csapja a szelet neked.
sztem hagyd tényleg, ha nem akarsz koppanni.
2010. febr. 26. 21:03
6/9 A kérdező kommentje:
Miért kéne szakítanom a barátommal, hisz semmi olyat nem tettem, ami megcsalásnak számítana. (Nem smároltam vagy bármi más.) Különben meg, nem jellemző a srácra ez a nagyon menő dolog, hogy mindenkinek csapja a szelet... :-) De miért kéne rágalmazni, azt hittem, hogy ez az oldal ezért van...
2010. febr. 26. 21:06
7/9 anonim válasza:
Ha eléggé szereted a barátodat akkor más pasi szóba sem jöhetne, ezek szerint a nagy szerelem már elmúlt, de akkor érdemes vele maradni egyáltalán? Ezt magadban kell eldöntened..
2010. febr. 26. 21:14
8/9 A kérdező kommentje:
Ez meg a másik fele, úgy érzem, hogy elmúlt a nagy szerelem és inkább csak megszokásból vagyok vele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!