Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek jogosan lettem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan lettem mérges?

Figyelt kérdés
A barátomnál felejtettem egy ajakápolóm ami a kedvencem és egyben a legjobb, erre ő 4 nap alatt elhasználta az összeset belőle holott még 1 hónapra elég volt a tubusban.És nem arról van szó hogy sajnálnám csak szimplán tók pazarlás amit csinál mert ez tényleg minőségi. :D jogos hogy mérges lettem emiatt? 18L
2017. máj. 3. 19:48
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Édes f****m... Ez most komoly? 18 évesen ez a legnagyobb problémád? Ennyire unatkozol?
2017. máj. 3. 19:58
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
jézus
2017. máj. 3. 20:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez ugyanolyan mikor elmész fűrdőbe lezuhanyzol ott hagyod az újonnan vett tusfűrdődet 5 perc múlva eszedbe jut visszamesz érte es látod hogy üres a kukába van... :D

Nyilván senki nem szereti az ilyesmit de ezen nem kell kiakadni...

2017. máj. 3. 20:20
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
Tegnap otthagytam a páromnál a neki készített süteményt. Másnapra mind megette. Mekkora egy pazarló...
2017. máj. 3. 20:53
 5/10 anonim válasza:
76%
XDDD nemár ez most komoly???
2017. máj. 3. 21:11
 6/10 anonim ***** válasza:
71%

El nem tudom képzelni, hogy egy fiú önszántából magára keni az ajakápolót.

Biztos velem van a baj, túl maradi vagyok.

A kérdésre válaszolva, én is mérges lennék, ha magára kenné. Nem azért, mert sajnálom, hanem mert egy pasi ne fesse magát.

2017. máj. 3. 21:26
 7/10 anonim ***** válasza:
41%

Fiúként egyet kell értenem a hatossal. (Sosem használtam ajakápolót.)

Amúgy, ami neked elég 1 hónapra, az neki (úgy látszik) csak 4 napra. Mindenkinek már az igénye. No meg a beosztási tehetsége. :P

2017. máj. 3. 22:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért, egy fiún nem undorító, ha cserepes a szája és már-már foszlik? Szerintem az. Inkább használjon ajakápolót, mert méf az is kevésbé gáz
2017. máj. 3. 23:00
 9/10 anonim ***** válasza:
XD
2017. máj. 4. 05:49
 10/10 anonim ***** válasza:
91%

A mai fiúk, (tisztelet a kivételnek) már lassan lányok, semmi férfias vonásuk nincsen. Isszák a fehérjeporokat, izom csak látványra van erő nincs benne, több időt töltenek a tükör előtt, mint én, némelyik úgy nyafog, hogy egy menstruáló lány megirigyelné. De a mai világban már abban sincs semmi baj, hogy a kis rózsaszín tégelyes ajakápolót magára keni, nehogy már a kis érzékeny ajkacskája cserepes legyen.

Az ne zavarjon senkit, hogy férfi munkára totálisan alkalmatlan "férfiakat" egyesek igen vonzónak találnak, és tetszik nekik, hogy a "férfi" szoliba jár, plázázik, a ruhák között úgy válogat, mint egy nő, gyantáztat (már nem divat a szőr).

Én megmaradok a férfiaknál, nem szeretek cipekedni, és szeretem, ha rám várnak még elkészülök, és nem fordítva, ha tönkremegy valami, szeretem ha nem kell embert keresgélni mire valaki jó borsos áron kijön és megjavítja. A pasi ne kenegesse magát az én sminkemmel.

Kérem szépen a kis piros ikonra rányomni nyugodtan, mert el mertem mondani a véleményem, ami nyilván az "igényes" embereknek nem tetszik.

2017. máj. 4. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!